30 juni 

foto's van deze dag gemaakt door Leandra de klerk https://photos.app.goo.gl/fjB19bsosuGmXN8q6

Ringrijdersvereniging Ons Klaverblad Ritthem bestaat 95 jaar. Dit werd zaterdag 30 juni gevierd met een jubileumwedstrijd op Camping Karnemelkshoek. De wedstrijd werd verreden in koppels. Jasper van der Maas stak 30 v/d 30 ringen en Jan Wisse 17 ringen, hiermee wonnen ze de wedstrijd. Het koppel Mirella Cevaal en Martin Brouwer staken samen 44 ringen en werden hiermee 2e. Er werd 3 keer op een speciale 95 ring gereden. Levi de witte wist als enigste 3 keer in de 9 te steken die ongeveer 20 mm was. Hiermee won Levi de witte een mooie hoofdprijs. Jasper van der Maas en Jan Wisse wisten ook de koppel pollepel te winnen.

De hoofdprijzen bij de versiering gingen bij de trekpaarden naar Tony de dreu en bij de overige rassen naar Nina van 't Westende

16 juni 2018 

Met 11 prachtig versierde sjezen reden wij onze  jaarlijkse sjezen wedstrijd. Irina Trujillo en Koos Zijl wisten net zo als vorig jaar de wedstrijd te winnen. Hun staken als enigste alle 63 ringen. De combinaties Daphne Machielse en Levi de Witte, Lianna Brouwer en Leo de Visser wisten het spannend te houden voor de 2e en 3e plek. Ze staken beide 61 ringen na een spannend kamp waren het Daphne En Levi die met de 2e plek naar huis gingen.

De prijs voor de mooiste combinaties gingen naar Angelina Cevaal en Arie van der Maas, Mirella Cevaal en Tony de Dreu, en naar Conny en Marco den Boer. Angelina Cevaal en Arie van der maas wonnen ook de prijs voor het mooist geklede paar.

 

12 mei 2018 

Ritthem-Souburg in totaal 22 deelnemers. Levi de Witte en Cor Janse waren goed in vorm en staken beide 30 v/d 30 ringen. In de kamp was Levi de witte de sterkste en won hiermee de wedstrijd. Levi de witte won de 1e beker, Cor Janse de 2e beker ook won Cor de pollepel, Irina Trujillo de 3e beker en Angelina Cevaal de 4e beker. Ciska Rijnhart won de puntenkoers bij de dames en Cees Wisse bij de mannen. De versieringsprijzen gingen bij de Trekpaarden naar Angelina Cevaal en bij de Overige naar Mirella Cevaal.

klavers

Bezoekers

Vandaag:4
Gisteren:11
Deze week:45
Deze maand:238
Totaal:30443

19 april 2019