Niet gecategoriseerd

15 Ideeën Over Plissé Gordijnen

Of ga voor Luxaflex plisségordijnen met PowerView®. Maatwerk met dubbele stofGeschikt voor draai-kiep ramen. Wij komen graag bij je thuis, zodat we ter plekke samen kunnen zien wat er mogelijk is. Op die manier kunnen Winkel ophalen duo rolgordijnen we ons advies nog beter afstemmen op je specifieke situatie en wensen. Wij garanderen voor EOS®-plissé en Duette®-producten de beste verwerkingsmethode, uitstekende materiaaleigenschappen een lange levensduur.

  • Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.
  • Dan bedien je ze op afstand met een afstandsbediening, een vaste wandbediening of zelfs met een app op je smartphone.
  • Of u nu zonwering voor buitenshuis of uw interieur zoekt, bij Faas Zonwering bent u aan het juiste adres.
  • Met eenplisségordijnen kies je voor een gezellig kamer, in een fleurige omgeving.

De stof heeft een geplisseerde zigzag vorm en qua uitstraling lijkt het op combinatie van jaloezieën en gordijnen. Plissé gordijnen bestaan uit een enkel geplooide polyester stof en bevatten een zigzagstructuur.

Plissé Gordijnen & Duette® Gordijnen

We begrijpen dat je het soms lastig vindt om jouw kleur te vinden. Een monitor wijkt immers vaak af van de werkelijke kleuren. Vraag dan gratis kleurstalen Rolgordijnen bij trisq aan van je gewenste kleuren. Van alle Top Down Bottom Up stoffen hebben we kleurstalen voorradig die we snel en gratis jouw kant op sturen.

Plissé- en Duette® gordijnen zijn bestand tegen vocht- en condensvorming en is daarom ideaal voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes. Neem contact met ons op en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. In de bestelmodule kunt u aangeven waar u voor kiest. Na bestelling krijgt u van ons een factuur toegestuurd per e-mail. Betaling geschiedt door middel van overschrijving per bank. Bij langdurig uithangen kan de plooi van een plissé uitzakken.

Plissé Gordijnen Topdown

Geen koorden of kettingen, dus kindvriendelijk en strak. Gebruik de meegeleverde clips om de plissé op en neer te halen.

plisse gordijn