Niet gecategoriseerd

Apps Installeren Op Iphone

Wij zoeken uit waardoor je de app niet kunt downloaden. Ligt het aan jouw iPhone, aan de app waar het om gaat of wellicht aan jouw internetverbinding? We zoeken het voor je uit, zodat we je daarna de juiste oplossing kunnen bieden. Kan je de gegevens dan deze bedrijven of diensten instellen of in het geval van Google, de bijbehorende apps downloaden. Nu is het tijd om je iPhone of iPod touch aan te sluiten op pc of mac met het speciaal daarvoor bijgeleverde snoertje.

Sinds 2006 bieden wij handleidingen en links naar de beste apps en websites. Zorg ervoor dat het programma iTunes op je computer staat. Het is gratis te downloaden bij Apple , zowel voor Apple-computers als voor Windows pc’s.

Downloaden En Installeren Van Nieuwe Apps

Had je een in-app aankoop die je opnieuw wil uitvoeren? Dat kan in sommige gevallen gratis.

Maar je kunt bijvoorbeeld ook alvast bekijken hoe die nieuwe bank in je woonkamer zou staan. Zodra je een aankoop in een app doet, stuurt Apple een aankoopbewijs.

We Hebben Ruim 2,3 Miljoen Apps Verwijderd Omdat Ze Niet Zijn Bijgewerkt Of Niet Werken Op Onze Nieuwste Osreleases

Het is de makkelijkste manier om jouw telefoon op te schonen, sneller te maken en vervelende foutmeldingen te voorkomen. Wilt u in een keer heel veel foto’s of grote bestanden versturen naar vrienden of familie dan lukt dat meestal niet met de mail. De meeste mailproviders stellen een limiet aan de grootte van bijlagen en ook de mailboxen van ontvangers kunnen vaak niet honderden MB’s verwerken. Een oplossing hiervoor is de webdienst WeTransfer waarmee u tot 2 GB aan bestanden of foto’s kunt verzenden aan maximaal 3 personen.

How to download a video from Google Drive to an iPhone – Business Insider

How to download a video from Google Drive to an iPhone.

Posted: Tue, 17 Sep 2019 07:00:00 GMT [source]

Een mobiele applicatie, ook wel een ‘app’ genoemd, maakt het mogelijk om extra functies aan je smartphone toe te voegen. Meestal zijn er door de fabrikant al standaard apps op jouw toestel geïnstalleerd. Andere apps zijn verkrijgbaar in de App Store. U kunt in-app aankopen niet opnieuw downloaden, maar u kunt wel bepaalde in-app aankopen herstellen. Als u geen toegang hebt tot de Google Play Store, kunt u de Stap over op iOS-app rechtstreeks downloaden. Als je in plaats van de prijs ziet, heb je de app al gekocht.

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent. Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen. Standaard hebben de iPhone en iPad een aantal handige apps. Maar er bestaan natuurlijk nog veel meer leuke apps en spelletjes.

De speler is ook geschikt om streams , audio cd’s en dvd’s af te spelen. Verder heeft VLC uitgebreide instellingen om ondertitels van dvd’s te detecteren. We vinden het belangrijk dat er verschillende gezichtspunten in de App Store te vinden zijn. Maar we zorgen ook dat gebruikers met een andere mening geen aanstoot nemen aan apps. Daarom wijzen we alle apps af met content die ons te ver gaat, en al helemaal wanneer ze niet geschikt zijn voor kinderen. Bovendien koppelen we aan elke app een leeftijdscategorie, zodat je als ouder meteen ziet of die geschikt is voor je kind. Ga vervolgens naar de Instellingen voor iTunes en App Store.

Je kunt de App Store niet verwijderen. Als bovenstaande niet lijkt te werken dan staat hij waarschijnlijk helemaal rechts van al je thuisschermen, in je Appbibliotheek. Google heeft sinds 2008 zijn eigen browser, genaamd Chrome. Google Chrome is een open source browser die gebouwd appstore is op basis van Chromium. De browser is snel, veilig en gestroomlijnd en is beschikbaar voor bijna elk platform. De gegevensverzameling door Google is een minpunt. We hebben ruim 2,3 miljoen apps verwijderd omdat ze niet zijn bijgewerkt of niet werken op onze nieuwste OS‑releases.

  • Sommige apps kan je gratis downloaden, sommige zijn betaald.
  • SeniorWeb-leden kunnen hun vraag stellen aan de vrijwilligers van PCHulp.
  • Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen.
  • Zet Google One met je gezin delen aan.