Niet gecategoriseerd

Billink Voor Woocommerce

Verzendklassen Woocommerce

In principe is Woocommerce helemaal free of charge, maar er zijn wel wat kosten die je moet maken. De extensies en plugins zijn vaak namelijk niet gratis. Je kunt ook betalen voor een thema dat beter bij je webshop past. Dit zijn kosten die je van tevoren niet had bedacht, maar toch behoorlijk kunnen meewegen. OpenCart is ook gratis, maar ook hier geldt dat er betaald moet worden voor bepaalde extensies en plugins.

Woocommerce is daarentegen ook erg gebruiksvriendelijk. Je ziet de statistieken van je webshop meteen in je dashboard. Voor Woocommerce zijn ook veel plugins e n extensies, zoals kortingscodes, kortingen en andere uitbreidingen.

Product

Meer Van Onze WordPress Succesverhalen

Je kunt direct zien hoeveel artikelen je hebt gekocht en welke omzet je hebt gedraaid. De productpagina’s zijn bovendien geoptimaliseerd voor SEO woocommerce.

De installatie van het systeem is ook relatief simpel. Het nadeel is dat het systeem alleen met WordPress draait. Als je nog nooit eerder met WordPress hebt gewerkt, moet je dus zowel de retoriek van WordPress leren, als het leren omgaan met Woocommerce. De voor- en nadelen van OpenCart

OpenCart is aan te raden als je een webshop wilt bouwen die niet afhankelijk is van andere systemen. Zeker als je al enige kennis van PHP hebt, is deze webshopsoftware aan te raden.

  • Daarnaast heb je ook Gratis verzending en Afhalen .
  • Een huge tarief wat wordt gerekend bij de bestelling van een of meerdere producten.

Als je al een WordPress site hebt, is wordpress webshop de beste keuze. Voor een gewone webshop kun je beter OpenCart gebruiken. De kosten van een systeem wegen ook mee bij het maken van een beslissing.

Bij sommige suppliers moet je ook betalen voor het verwerken van bestellingen. Zoals je ziet zijn er weinig verschillen op het gebied van kosten, als je moet kiezen tussen WordPress hosting en OpenCart. De voor- en nadelen van Woocommerce

Woocommerce heeft voordelen en nadelen. Het is zeer aan te raden voor web sites die al gebruikmaken van WordPress. Kleine en middelgrote ondernemingen zullen ook prima uit de voeten kunnen met Woocommerce.

Het integreert bovendien naadloos met social media plugins. Fijn is ook dat de statistieken duidelijk op je dashboard te zien zijn.