Niet gecategoriseerd

Boekhoudprogramma Woocommerce?

Je kan de bestellingen eventueel handmatig bewerken of zelf bestellingen toevoegen. Je kunt filters/sorteermogelijkheden gebruiken om populaire thema’s te vinden. Een domeinregistratie loopt vaak samen met de keuze voor internet website bouwen hosting. Met name dat laatste verdient aandacht omdat stabiele en snelle internet hosting erg belangrijk is. Ook Hostinger vinden we erg interessant vanwege goede schaalbaarheid en hosting in de cloud.

WooCommerce is in 2009 ontstaan als een WordPress-plugin van een aantal ervaren ontwerpers van WordPress themes. Tegenwoordig is WooCommerce onderdeel van Automattic, de ontwikkelaars van WordPress. Het is de populairste software voor het opzetten van webwinkels. Met 29 miljoen downloads wordt geschat dat zo’n 30 procent van de webshops werken met WooCommerce. Als je een webshop hebt dan heb je betaalmogelijkheden nodig. Binnen WooCommerce zijn er verschillende cost WordPress hosting suppliers te koppelen, maar de meest gebruikte hierin is wel Mollie. Je kunt hier iDeal, Paypal, Credit Cards, Afterpay en nog veel meer mogelijkheden aan koppelen.

Wat Onze Klanten Zeggen

Heb je voor de dienst LiveChat gekozen, dan is de plugin een belangrijke aanvulling voor je webshop met WooCommerce. Zonder de plugin mis je belangrijke informatie over je online klanten. De plugin is free of charge, maar je betaalt wel voor de LiveChat dienst. Klik hier wanneer je LiveChat 14 dagen free of charge wil proberen. Je hebt in WooCommerce zowel de mogelijkheid om fysieke als digitale producten te verkopen. Het is dus niet alleen geschikt om als webshop te functioneren, je kunt WooCommerce ook gebruiken om klanten diensten bij je te laten afnemen en afrekenen. WooCommerce is een populaire WordPress-plugin waarmee je eenvoudig een webshop kunt opzetten.

  • Voor het plaatsen van ons logo en/of onze review widget op je WordPress webwinkel moet een stukje HTML geplaatst worden.
  • Met slechts een paar klikken kunt u uw WordPress site veranderen in een kosteneffectieve en professionele online winkel.
  • Hoewel de gratis versie al redelijk uitgebreid is, biedt de premium versie ook nog wel een paar interessante voordelen.

Je kan ze handmatig per keer toevoegen of je kan ze globaal aanmaken en makkelijk hergebruiken. Ik heb algemene dikgedrukt omdat het hier gaat over een total voorraad. Ga je later variaties aanmaken verderop dan kan je ook kiezen om per variatie je voorraad te beheren. Je kan namelijk wel variaties hebben maar toch met een algemene vorraad beheer werken.

Een Downloadbaar Product Toevoegen

Als je webshop gemaakt is en de producten toegevoegd zijn, dan is deze in principe klaar om gepubliceerd te worden. Maar na het publiceren ben je als webshop-eigenaar nog niet klaar. Je wil natuurlijk ook dat je producten gevonden worden.

Bekijk de Woocommerce handleiding Afhankelijk van de integratie en webshop die u gebruikt zijn er kosten aan verbonden. Deze kosten lopen niet via WeFact, u dient zelf klant te worden bij Webwinkelfacturen. Het verbinden van WooCommerce met jouw Rentman account maakt het mogelijk om geselecteerde materialen te tonen op jouw bestaande WordPress website WordPress website. Op deze manier ontvang je altijd verhuuraanvragen, verzamel je klantgegevens en verwerk je projecten sneller. Net als WordPress heeft WooCommerce een veel functies die kunnen worden uitgebreid met verschillende soorten plug-ins van andere ontwikkelaars.

Wil je hier advies in hebben van onze professionals? In deze weblog delen we met jou hoe WooCommerce werkt. Mogelijk waag je allereerst zelf een poging om iDEAL in WooCommerce te integreren.

Stel, we bezorgen alleen in Nederland en België en we willen 7 euro verzendkosten in rekening brengen en free of charge verzending als men boven de one hundred euro bestelt. Wat ik net opmerkte is dat ik 60 euro invulde bij prijs en dat op de productpagina forty nine,59 staat. Blijkbaar staat een instelling dan nog niet op ‘Toon prijzen in de winkel inclusief belasting’. Het gele gedeelte komt onderaan het product komt te staan. Als je voornamelijk met iDeal wil werken, dan kan je het best voor de Nederlandse betaalprovider Mollie gaan.

Het veld bevat dezelfde bedragen maar dan in vier decimalen. De koppeling gebruikt de waarden in voor de BTW berekening.

Mocht je gebruik maken van WPRocket als WordPress caching dan heb je hierin de mogelijkheid om de scripts van de Facebook-pixel te optimaliseren. Na het inloggen krijg je te zien welke opties er zijn voor het koppelen van je WooCommerce webshop aan Facebook. Voor novices adviseren wij Woocommerce door z’n gebruiksvriendelijkheid en lage kosten is het een perfecte keuze voor kleinere ondernemingen om snel te starten. Maar voor grote webshops is Woocommerce minder geschikt. Als eerste zul je kosten moeten maken voor het hosten van je webshop. Daarnaast zul je indien je meer functionaliteiten nodig hebt al snel betaalde extensies aan moeten schaffen. Bij Magento kan het zelfs zo zijn dat een bepaalde extensie alleen te verkrijgen is voor de Enterprise versie.

Bij de actie prijs kun je ook een periode kiezen waarin het product deze prijs heeft. Heb je nu een fabrieks schaal dan is de kans erg groot dat je deze in verschillende grootte & kleuren kan krijgen. Lees hier verder om verder te gaan met eigenschappen per product. Pas de prijs aan van alle producten als er een btw verandering is. 1.1 Snel bewerken, in het producten overzichtsscherm. De basis spreekt voor zich als je gewend bent om in WordPress te werken.

Deze biedt voldoende mogelijkheden om een pagina of weblog creatief in te delen. In vergelijk met een simpel product heeft een variabel product één additional optie, variaties. Heb je een product die meerdere keuze heeft zoals maat, kleur en of formaat dan is dit een variabel product. Je wilt dat je klant het goede product kan bestellen en dat jij het goede product op kan sturen. Wat is er makkelijker dan onderweg je bestellingen checken en realtime bekijken hoe jouw webwinkel er voor staat? WooThemes heeft een iPhone App ontwikkeld zodat jij altijd inzage hebt in de meest belangrijke gegevens van jouw webwinkel.

Dit bericht is geplaatst in Inspiratie, Tips, WordPress met de tags E-commerce, Webshop, Webwinkel, WooCommerce, WordPress door Marieke Wientjes. Je kunt de wizard eventueel overslaan en deze zaken instellen door naar WooCommerce → Instellingen te gaan. Daar kun je op een later moment ook wijzigingen doorvoeren. Om met WooCommerce te beginnen, moet je eerst WordPress installeren op je hostingpakket. Heb je dit nog niet gedaan, doe dit dan nu en volg daarna de stappen hieronder.