Niet gecategoriseerd

Bouw Zelf Je Professionele WordPress Website

Met deze plugin kan je alles voor je webshop gereed maken. Vanaf de overzichtspagina WordPress hosting tot aan de betaling, alles kan je met de plugin regelen.

We zetten WordPress het meest in voor corporate web sites. Daarnaast is het systeem ook bijzonder geschikt om een blog of nieuwswebsite mee te bouwen. Het systeem biedt standaard veel mogelijkheden om jouw weblog naar eigen smaak volledig in te laten richten. Of je nu een website met actualiteiten voor je eigen organisatie wilt of een weblog over beauty of life-style.

Wat Als Ik Een Andere Functionaliteit Wil Toevoegen Met Een Plugin? Hoe Pak Ik Dat Aan?

Starten Met Deze three WordPress Plugins

Schroom niet om contact op te nemen. Bij Nordique vinden we goede internet hosting voor je WordPress website cruciaal. Een goedkoop hostingpakketje voor een paar tientjes per jaar is leuk, maar niet voldoende als je het beste eruit wilt halen. Google stelt hoge eisen aan de techniek en snelheid van je website wordpress webshop.

Website Gelanceerd Voor Een Uniek Product: Volta Energy!

  • Dit is een service die ervoor zorgt dat verschillende zoekmachines worden ingelicht.
  • Deze optie hoef je alleen maar in te stellen als je through jouw e-mailadres berichten wilt plaatsen.
  • Ik ken persoonlijk niemand die dit doet, maar wellicht is het voor jou een handige optie.
  • Update companies: Zodra je een nieuw bericht publiceert op jouw web site zal WordPress automatisch web site update providers informeren.
  • De inlognaam en wachtwoord zal je ook via je internet hosting supplier moeten aanmaken.

En we kunnen je onze service tegen scherpe tarieven aanbieden. Je kunt kiezen uit speciale hosting, een onderhoudsabonnement of gebruik maken van ons pakket aan extra veiligheidsmaatregelen. Met een onderhoudsabonnement dragen wij zorg voor het up-to-date houden van je web site en alle gebruikte plugins. Wil je een webshop maken met WordPress? Dan is WooCommerce dé plugin bij uitstek.

Daarnaast biedt WordPress ook een goede basis voor zogenaamde extranet-omgevingen. Stel je voor dat je klanten op jouw web site wordpress webshop in kunnen loggen om voor hen relevante informatie in te zien? De gebruikerssystematiek binnen WordPress is hiervoor het perfecte uitgangspunt.