Niet gecategoriseerd

Een Professionele WordPress Webshop Laten Maken?

In Nederland geeft males in 60% van de gevallen de voorkeur aan iDEAL dus is dat een should. Paytium onderdeunt al deze betaalmethoden en nog vele anderen through Mollie. Met een Mollie account kun je dus niet enkel iDEAL aanbieden maar ook allerlei andere betaalmethoden zoals Bancontact, MisterCash, Paypal, creditcard, and so website bouwen forth. Doordat je bezoekers zelf kunnen kiezen met welke betaalmethode ze afrekenen verhoogd dit de kans op verkopen van je product of dienst. Twijfel je of Paytium voor jouw product of dient een beter alternatief is dan een webshop plugin?

Mollie Payments For Woocommerce (free Of Charge)

Mey Paytium versimpel je dus het aankoopproces van de klant. Je wordt dus niet eerst naar een winkelmandje gestuurd en vervolgens naar een pagina waar alle gegevens moeten worden ingevuld. Het is niet nodig om een plugin zoals Pronamic Pay aan te schaffen om iDEAL betalingen te kunnen accepteren.

WordPress Webshop Voorbeelden

Ieder van die pagina’s kun je met goede SEO tekst optimaliseren voor specifieke zoektermen en voorzien van een apart Paytium bestelformulier. Heb je liever een bestelformulier die je op alle pagina’s plaatst? Simpel bestelformulier voor WordPress landingspagina’s Heb je in WordPress een landingspagina gebouwd waarop je verkeer vanuit social media, e-mail campagnes en Google Adwords laat landen?

Met een Paytium bestelformulier heb je voor een landingspagina geen webshop functionaliteit nodig. Je kunt zelf een simpel formulier bouwen en onderaan de landingspagina plaatsen. Bij het invullen van het formulier wordt de bezoeker direct naar iDEAL afrekenscherm van hun financial institution gestuurd.

Wil je naast iDEAL ook Paypal, Bancontact (populair in België) of creditcard betalingen accepteren? Ook dit is geen enkel probleem. Zolang je een account hebt bij iDEAL provider WordPress hosting Mollie kun je al deze betaalmethoden moeiteloos accepteren. Klanten uit Belgie geven meestal de voorkeur aan Bancontact, omdat Belgische banken geen iDEAL ondersteunen.

Waar je met een webshop je hele website grondig verbouwd, kun je een Paytium bestelformulier op iedere willekeurige pagina plaatsen. Je hoeft de structuur en de werking van je huidige website website bouwen dus niet aan te passen. Verkoop je bijvoorbeeld drie losse producten? Dan zou je drie losse pagina’s kunnen maken.