Niet gecategoriseerd

Een Webshop Starten

Dat is een handige manier om te betalen, alleen nog niet algemeen ingeburgerd. Een ander bijkomend nadeel: uit onze vergelijkingen blijkt het de betaalservice te zijn die een van de hoogste behandelingskosten aanrekent.

Wat Is Woocommerce?

Het nadenken over verzendmogelijkheden Dit is een van die instellingen WordPress website die zeker wat tijd en opzoekwerk gaat vragen.

Let op, niet elke WordPress-theme is compatibel met WooCommerce. Als je al met een bepaalde theme werkt, moet je wordpress webshop de matchbaarheid controleren. Net als bij WordPress zijn er voor WooCommerce specifieke themes beschikbaar .

  • Heeft jouw thema geen contactformulier?
  • Wil je de contactformulier op een plek plaatsen, dan kan je later de shortcode plakken op de pagina waar je het contactformulier wil hebben.
  • Nu is het een kwestie van alle vier tabbladen (formulier, e-mail and so on) doorlopen en aanpassen wat nodig is.
  • Dan kan je bij ‘Plugins’ zoeken naar de ‘Contact Form 7’-plugin en die installeren.
  • Als je net de plugin hebt geinstralelerd, dan kan je kiezen voor het eerste contactformulier.

Je kan ook een theme op maat laten bouwen. Houd er dan wel rekening mee dat er voor WooCommerce wat meer komt bij kijken dan een gewone WordPress-website. De kosten liggen dus hoger. Lees ook: Een webshop laten maken: waar moet je aan denken?

In het eerste geval krijgt je klant een bericht met alle details om een overschrijving te verrichten. Zie je die overschrijving binnenkomen op je bankrekening, dan kan je de verzending opstarten. Het is een betaalmethode die wat tijd en werk vergt, maar good mogelijk is. En er is geen derde speler die tussen jou en je klant komt. Als je een PayPal-account hebt, kan je deze ook gebruiken.

Volg dit deel van je webshop ook goed op! Er zijn heel veel webshops die ’s anderendaags leveren als er voor middernacht besteld is. En veel mensen zijn dat gewoon ondertussen. Geef dus duidelijk aan wanneer mensen hun aankoop mogen verwachten en zorg dat er tijdig geleverd wordt. Een vlotte levering zorgt ervoor dat mensen met plezier bij jou blijven kopen.

Op zich wel logisch: je bouwt tenslotte een complete on-line winkel. Het gaat om het instellen van valuta, belastinggegevens, verzendmethoden, locaties, accounts, welke mails mensen krijgen na een aankoop, enzovoorts. Allemaal belangrijke zaken. Er zijn wat basisinstellingen of standaardmails waar je op kunt voortbouwen. Het is greatest die allemaal eens nauwgezet te doorlopen, zodat er zeker niets foutloopt.

Perfecte Integratie Met Woocommerce

Het aansluiten bij een fee gateway Als je online betalingen wil ontvangen, moet je je aansluiten bij een payment gateway. Betalingen through WordPress hosting overschrijving en PayPal zijn overigens standaard ingebouwd in WooCommerce.

Het bepalen van de instellingen Er zijn heel wat settings die je binnen WooCommerce moet invullen vooraleer je van begin kunt gaan.

Je moet regio’s definiëren. Je moet bepalen hoe je de producten gaat verzenden. Je moet de verzendkosten nagaan. Als je je logistieke proces al eerder helemaal uitdacht, helpt dat enorm.