Niet gecategoriseerd

Een WordPress Webshop In 3 Simpelen Stappen

Top 10 Plugins Voor Je WordPress Webshop

Het was fijn om met ze samen te werken en het resultaat is erg mooi geworden. Ik laat zelf ook mijn twee andere sites graag door Madoo maken. Voordat ik met Danny en Amanda wordpress webshop in zee ging had ik wel wat twijfels. Dat kwam door nare ervaringen in het verleden en daardoor het gebrek aan vertrouwen. Het is dan altijd eng om dan met iemand nieuw in zee te gaan.

Wij hadden besloten over te stappen op een ander systeem en Danny en Amanda wisten ons te overtuigen van WooCommerce. En zo gingen we aan de slag en hebben we onze Magento 2 webshops gemigreerd naar WooCommerce. En dat alles tijdens een hele fijne samenwerking met Madoo, die vlot verliep en waarbij de communicatie altijd heel snel is. In mijn zoektocht naar een webdesigner kwam ik via Google terecht bij Madoo.

Het is een kostbaar iets om een webwinkel te bouwen cq te onderhouden. Maar na 1 telefoontje met Danny zag ik het weer helemaal zitten, hij is de rustheid zelf. De samenwerking was super. Vriendelijk, lief, behulpzaam, duidelijk. Danny & Amanda, blijf a.u.b. zoals jullie zijn, ga niet sleutelen aan perfectie!

Hun portefeuille sprak mij aan en ik kreeg een nette offerte in mijn mail. Na mijn akkoord gingen we snel van begin en heb ik zeer plezierig samen gewerkt met Danny en Amanda. Het resultaat is een hele mooie website woocommerce, die helemaal is geworden zoals ik wilde.

De samenwerking met Madoo was heel prettig. Ze reageren snel en zijn oplossingsgericht. Met elkaar hebben we de webshop gemaakt die ik voor ogen had en waar ik helemaal blij mee ben.

  • Een WordPress webshop thema kiezen en selecteren
  • Je leert daar hoe je thema’s moet beoordelen en hoe je zo’n thema koopt by way of iDeal en installeert.
  • Let wel op dat het artikel gaat over normale WordPress thema’s, wij moeten kijken naar eCommerce thema’s.
  • 900 thema’s vinden die speciaal ontworpen zijn voor webshops.

Ik had al een Nederlandstalige webshop, maar de software van die store bevalt niet heel goed. Daarom was ik mij aan het WordPress hosting oriënteren op WooCommerce en kwam zo uit bij Madoo. Na telefonisch overleg en een een duidelijke offerte zijn we met elkaar aan de slag gegaan.

Wij hadden bestaande webshops in Magento 2, maar om meerdere redenen beviel dit helemaal niet. Het was met name te complex, te duur en aanpassingen duurden veel te lang.