Niet gecategoriseerd

Een WordPress Webshop Wat Heb Ik Nodig?

Ook voor de ranking in Google is de snelheid en gebruikservaring van de webshop een belangrijk punt. Zoals alle themes in de top 10, is ook Bridge gebouwd op een perfecte samenwerking met Woocommerce. Dat is de WordPress webshop plug-in die sinds jaren het populairst is en het is ook de enige die ik zelf nog gebruik voor outlets. Bridge biedt voor webshops verschillende prettige extra’s zoals quickview en wishlist.

  • De populairste plugin is waarschijnlijk WooCommerce van WooThemes.
  • Hierdoor hoef je niet al je producten handmatig toe te voegen, zodat je ze kunt taggen op Instagram.

Voor nu gaan we in deze handleiding verder met het standaardthema van WordPress. Als je doorgaat website maken kom je bij de vraag of je Jetpack en Woocommerce Shipping & Tax wilt activeren.

Je kan een free of charge account aanmaken, alleen wordt je dan wel beperkt in het aantal mogelijkheden. Voor de volledige functionaliteiten heb je een betaald account nodig. Eigenlijk hoort de factor hosting ook thuis in het bovenstaande rijtje.

En Wat Zijn De Voordelen Van Een Webshop In WordPress?

Onze talloze gerealiseerde webshops hieronder zeggen meer dan een mooi verhaal. [newline]In de systeemstatus sectie vind je een overzicht van de “health and performance” omtrent jouw WooCommerce webshop. Schakel de WooCommerce REST API uit of in, en bepaal meer instellingen die hiermee gepaard gaan. Je gaat hier definiëren hoe de verzendkosten worden berekent, instellingen maken voor factuur- en verzendadres …maar ook locaties en methodes omtrent je verzending. Je kan Paypal instellen voor jouw WooCommerce webshop, hier de benodigde gegevens invoeren en ook geavanceerde opties en API configuraties maken. Hiermee kun je bank-to-bank overschrijvingen mogelijk maken voor jouw WooCommerce webshop. We gaan nu even een blik werpen op alle beschikbare menu-items in WooCommerce.

Veel bedrijven hebben wel een Google Mijn Bedrijf account van de organisatie. Het is een mooie plek om algemene informatie over jouw bedrijf te plaatsen. Maar wist je dat je door dit slim te gebruiken beter vindbaar wordt in Google? We weten hoe we een meertalige webshop functioneel moeten ontwikkelen. De e-commerce web sites die wij bouwen, scoren beter dan hun voorgangers en bouwen we met de populairste plugin van WordPress. Dat is WooCommerce en is inmiddels een goed alternatief voor Magento.

Het is geen surprise dat al meer dan driekwart van alle websites ter wereld (!!) gemaakt is met behulp van WordPress. JVH webbouw bouwt voor zowel kleine woocommerce als grote bedrijven professionele webshops. Zo werken wij altijd met ons vaste flexibele WordPress thema in combinatie met een uniek professioneel voor u gemaakt ontwerp.

Dankzij onze duurzame en schaalbare werkwijze groeit jouw webshop met je bedrijf mee. Of we nou eenmalig een kleinschalige webshop wilt neerzetten of wekelijkse hulp van een van onze builders voor doorontwikkeling, we regelen het voor je. Ik heb Denis Ahmetović als zeer vakkundig, snel werkend en betrouwbaar meegemaakt. Zijn vooral ruime kijk in creatieve oplossingen, kennis van social media en de vindbaarheid op google hebben mij zeer overtuigd. Ik zal Denis iedere startende ondernemer van harte aanbevelen. Is uw webshop opgeleverd, dan profiteert u van uitstekende service en ondersteuning, is uw webshop helemaal van u en zit u niet huge aan maandelijkse kosten.

Ik heb een vraagje, ik zou graag op mijn web site een soort van klantenpagina willen installeren. Ik wil een webshop toevoegen aan mijn bestaande wp website. Zo ja, probeer dan eens de komma te vervangen met een punt. In Amerika gebruiken ze de punt en komma precies andersom dan bij ons. Om te voorkomen dat de winkel ook een punt laat zien kun je in de instellingen het scheidingsteken veranderen. Ik kan alleen niet vinden hoe ik op basis van de betaalmethode transactiekosten kan toepassen. [newline]Ik wil voor zowel iDeal als ook Paypal 50 cent transactiekosten doorberekenen aan de klant zoals je op meer websites ziet. De meeste webshop-pagina’s zijn mijns inziens niet related of related genoeg om in het hoofdmenu opgenomen te worden.

Je hebt een derde partij nodig die de betalingen voor je verwerkt, een zogenaamde Payment Service Provider. Zij regelen de daadwerkelijke verwerking van je betalingen. Wil je meer weten over belastingen en webshops dan verwijzen wij je graag door naar de specialisten van de belastingdienst.

Als je benieuwd bent wat we op dat gebied voor jouw store kunnen betekenen, neem dan gerust eens contact op! Wilt u een webshop starten, maar heeft u duizenden producten in uw beheer? Dan kan het een slimme zet zijn om uw webshop binnen een ander platform te laten ontwikkelen. Naast WordPress hostings realiseren wij ook Magento webshops. Dit CMS leent zich goed voor webshops met een groot aantal producten en is een goede keuze voor de grotere webshophouder. De kosten hangen af van jouw wensen en daar gaan we graag een vrijblijvend gesprek over aan.

Natuurlijk kun je zelf aan de slag met het maken van een WooCommerce webshop en dat is natuurlijk altijd het goedkoopst. In die situatie kom je vaan met een paar honderd euro al een heel eind. Wij van Your Concept leveren veelal maatwerk webshops en zijn de kosten afhankelijk van je persoonlijke wensen. Grofweg meer dan de helft van de online webshops draait op WooCommerce als plug-in van WordPress.