Niet gecategoriseerd

Elektrische Plisségordijnen

Ervaar het gemak van elektrische binnenzonwering van Poweredblinds. ✓ Maatwerk ✓ Innovatief & duurzaam ✓ Gratis verzending ✓ Gratis Proefstaal. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Of wil je bij een zonnetje verzekerd zijn van kwalitatieve, op maat gemaakte zonwering?

Onze plisségordijnen zijn beschikbaar voor verschillende soorten ramen. We bieden plisségordijnen voor een standaard raam of plisségordijnen voor draai-kiepramen. Maar ook voor een plissé rolgordijn of dakraam rolgordijn kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunt u kiezen tussen top-down-bottom-up-model plisségordijnen met handgreep of met bedieningskoord. Een plissé gordijn is voor veel ramen een goede oplossing. Dit komt omdat het in verschillende stoffen te verkrijgen is. Van transparant, semi-transparant tot verduisterend, wat toegepast kan worden in elke kamer van het huis op haar eigen manier.

Plissé Dubbel Verduisterend 25 Mm Wit

Ben je van plan om een verduisterend plissé gordijn te kopen. Je vindt in onze Raamdecoratieshop een trendy collectie verduisterend honingraat plissé stoffen. De honingraten zijn aan de binnenzijde bekleed met een metaalfolie die geen licht doorlaat. De gaatjes waar de hijskoorden doorheen lopen zijn zo niet te zien en ze laten ook geen licht door. Klik via onze webwinkel eens een gratis kleurstaal aan.

Dankzij de dunne bovenbak van plissés kunnen deze goed in een erker worden geplaatst. Een duette en een plissé verschillen op het eerste gezicht niet zoveel van elkaar. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag wat het verschil is tussen een plissé gordijn op maat en een duette. Een plissé gordijn is toepasbaar op allerlei soorten ramen. Niet alleen op de standaard, vierkante ramen, maar ook op ramen met een afwijkende vorm of maat, zoals draai- en kiepramen, dakramen of ronde ramen. Daarnaast kiest u zelf welke kleur uw goedkope plissé gordijn moet hebben en welke kleur het bovenprofiel moet hebben.

plisse gordijn

Zowel lichtdoorlatend als verduisterende stoffen beschikbaar. De mooiste plissé gordijnen koop je zonder zorgen bij ons dankzij onze ZekerMeten verzekering of onze gratis opmeet service aan huis. De voordeligste Honingraat plissé gordijnen, tot wel 50% goedkoper dan elders.

Plissé gordijnen passen in veel interieurs, maar optimaal in de meer klassieke, of romantische interieurs. We zien ze echter ook juist in strakke interieurs terug in wit of zwart. Bij ilumio hebben wij een montageservice voor een vaste lage prijs van €39 per product, zonder bijkomende kosten. Onze monteurs beschikken over Rolgordijnen bij trisq de materialen, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie precies te bevestigen zoals jij wilt. Door de stilstaande lucht in de honingraatstructuur houd je namelijk de kou buiten. Op maat te knippen of snijden en op te hangen in of op het raamkozijn. Zonder gebruik van boor of schroeven, simpelweg met de plakstrip.

  • Deze plakt u op het kozijn, om hier vervolgens het standaard plissé gordijn aan te bevestigen.
  • Door de honingraat vouwt dit gordijn mooi samen als je hem sluit.

Het ExcellentaDuoLight plisségordijn is een zeer functioneel zonwerings- en daglichtregelingssysteem. Het plisségordijn kan geheel of gedeeltelijk worden neergelaten, waarmee de hoeveelheid lichtinval kan worden geregeld. Keuze uit een geruime collectie plissé stoffen/materiaal. Wist je dat het opmeten van een Dupli Plissé gordijn heel gemakkelijk zelf te doen is en dat wij je op afstand ondersteunen met al je vragen. Wij maken daarna je plissé gordijnen op maat en de verzending is gratis.

Het kiezen van de juiste kleur kans soms lastig zijn. Je vind in onze collectie een ruim aanbod aan kleuren, waardoor er altijd een perfecte kleur voor jouw interieur tussen zit. Begin uw keuze voor het perfecte plissegordijn met de keuze tussen standaard en honingraat . Hierna kiest u het raamtype waar u het plissé voor wil bestellen. Honingraat plisségordijnen hebben een dubbele laag stof. Door de dubbele laag stof hebben deze plisségordijnen een hogere isolatiewaarde dan de standaard plisségordijnen.

De productie vindt plaats in Nederland en je geeft ook nog eens onze eigen economie een zetje. Ben je op zoek naar honingraat plissé gordijnen op maat gemaakt, ook wel dupli plisségordijnen genaamd? Heb je een groot raam en heb je behoefte Online duo rolgordijnen bestellen aan een licht en comfortabel optreksysteem? HEWO Raamdecoratie produceert Dupli plisségordijnen Top down – Bottom up helemaal naar jouw wensen. De elegante kettingbediening zorg voor vele jaren onbezorgd woonplezier van je raambekleding.