Niet gecategoriseerd

Enterprise WordPress Webshop Met Woocommerce

Want het laten ontwerpen van een layout en het vervolgens omzetten naar een werkend template kost al gauw zo’n €10.000. Een nieuw template kost nog geen €one hundred.

Er is echt voor ieder wat wils en voor iedere branche is er wel iets moois te vinden. Het WordPress template dient als basis voor je webshop: het is de format die als foundation dient voor hoe jouw webshop eruit komt te zien. WooCommerce is de webshop plugin voor WordPress, dus feitelijk zoek je een WordPress template met daarin de WooCommerce functionaliteit toegevoegd. Zo ben je er zeker van dat je pagina’s allemaal binnen het design van de webshop vallen. Het is dus belangrijk om daar goed op te letten.

  • Waar kan ik hulp krijgen bij extensies die ik heb aangeschaft op WooCommerce.com?
  • Waar kan ik hulp krijgen bij of met andere gebruikers praten over WooCommerce Core?
  • Ik ervaar problemen bij het inloggen op WooCommerce.com.
  • Voor hulp bij betaalde extensies through de WooCommerce.com-marktplaats: bekijk eerst onze selfservice-probleemoplossingshandleiding.
  • Onze toegewijde Happiness Engineers proberen binnen 24 uur te reageren.

Het draait meer om de functionaliteiten die er in een template zitten. WordPress hosting Bovendien is het enorm kostenbesparend om met een template te werken.

Maar je hoeft je hier echt geen zorgen over te maken. De kans dat iemand binnen jouw branche of zelfs je concurrent precise hetzelfde template kiest is enorm klein. Daarbij wordt een template altijd zodanig aangepast dat het origineel niet eens meer echt zichtbaar is.

Ideal Voor WordPress & Woocommerce

Binnen wordpress webshop kan je gemakkelijk je betaalmethodes toe voegen, helemaal wanneer je gebruik maakt van een betaalprovider zoals Mollie of Pay.nl. Zij hebben apps ontwikkeld die je gemakkelijk installeert en configureert binnen WooCommerce. WooCommerce templates zijn er in grote getalen. Uitgebreid, simpel, duur, goedkoop.

Woocommerce Fullservice