Niet gecategoriseerd

Fenstr Rolgordijn Bamboe

Wij leveren vouwgordijnen van zowel Label 65® als van Luxaflex®. Door de vele mogelijkheden kunt u altijd een uniek product creëren. Zo kunt u onder meer verschillende kleuren per paneel kiezen of panelen met uiteenlopende Duo rolgordijnen laten bezorgen transparanties samenstellen. De vouwgordijnen collectie bestaat uit kamerhoge stoffen, waardoor u in de lengte geen naden hebt. Zo is het vouwgordijn voor hoge ruimtes ook een prachtig raamdecoratie product.

bamboe vouwgordijn

Haal de vakantiesfeer in huis met deze en. Compleet met accessoires en montagevoorschrift. Verwijder stof met een plumeau of een vochtige doek. Vouwgordijnen van bamboe zullen er ook na jaren nog perfect uitzien. Deze verschillen zijn niet te vermijden en vormen geen reden voor een klacht. Combineer de klassieke uitstraling van vouwgordijnen met de natuurlijke sfeer van bamboe.

Bamboe Verzorging

De vouwgordijnen zijn voorzien van baleinen met spanveren zodat de vorm van de stofbanen langdurig behouden blijft. De baleinen worden niet opgestikt maar ingeplooid.

U kunt een goed vertaalde taal in de up juiste hoek te selecteren. Installeer de bamboe blinds aan het plafond is mogelijk. Bamboe rolgordijnen winkel ophalen Wat jammer dat dit vouwgordijn niet naar wens was. We hebben je opmerking doorgegeven aan onze inkoopafdeling.

Dit mooie bamboe rolgordijn zorgt voor een sfeervol spel van licht en schaduw. De fijne staafjes van bamboe houden fel zonlicht tegen en beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Omdat bamboe een natuurproduct is, kan de vorm en de look onderling licht verschillen. Met het meegeleverde montagemateriaal kun je het gordijn aan de wand of aan het plafond bevestigen . Dankzij het trekkoord dat je links of rechts kunt aanbrengen, is het gordijn traploos verstelbaar.

  • Online betalen is zo dus volkomen veilig.
  • Paneelgordijnen bestaan uit grote panelen stof die u kunt verschuiven.
  • De fijne staafjes van bamboe houden fel zonlicht tegen en beschermen tegen nieuwsgierige blikken.
  • De klik van uw muis, brengt de mooiste zonwering en raamdecoraties bij u thuis.
  • De collectie is ontstaan uit een samenwerking met Dutch Design studio Daphna Laurens.
  • De bamboestam wordt in latjes gesneden, hier wordt simpelweg de ‘hele’ bamboestam gebruikt.

Zo kun je eenvoudig controleren of geweven hout past bij het raam en jouw wensen. Bezoek dan een van onze Zonnelux verkooppunten. Het geweven hout is te verkrijgen in een rolgordijn variant (roll-up). Het gordijn hangt strak als het volledig is uitgerold en bij het openen rolt het netjes op naar de bovenzijde van het raam. Vouwgordijnen zelf maken Het zelf maken van vouwgordijnen is zeker mogelijk en hoeft niet al te moeilijk te zijn.