Niet gecategoriseerd

Handleiding Woocommerce Webshop Met Ideal

Zolang je slechts enkele artikelen verkoopt, zal deze gratis webwinkel over voldoende functionaliteiten bevatten. Maar zodra het aantal verkopen stijgt, is de kans groot dat je betaalde extensies wilt toevoegen voor betere prestaties. > De plugin van WooCommerce is gratis. WooCommerce integreren in WordPress

Woocommerce Of Magento 2? Voor

Dit thema kun je vervolgens aanpassen naar je eigen wensen. Zodra je dit hebt gedaan, kun je de benodigde functionaliteiten installeren zoals een kassasysteem. Wil je on-line website bouwen producten verkopen? Benieuwd naar de regels, software of veelgestelde vragen? Lees dan verder over een eigen webshop beginnen.

Net als WordPress is WooCommerce open supply en hierdoor voor iedereen toegankelijk. Voor de plugin betaal je niets, maar je bent wel zelf verantwoordelijk voor de internet hosting.

Om website bouwen te integreren in je web site moet je eerst de plugin downloaden en installeren. Daarna moet je bepalen of je gebruik wilt maken van een bestaand thema of dat je kiest voor een maatwerkshop. In dit stadium is het – vanwege de kosten van maatwerk – aan te raden om voor een bestaand thema te gaan.

Starten Met Woocommerce

WordPress Speeddate Minimaal 1 Uur

Naast deze overeenkomsten hebben de spelers ook de nodige verschillen, bijvoorbeeld op het gebied van hosting en de manier waarop het kassasysteem werkt. WooCommerce is de plugin voor WordPress, waarmee je webwinkel-functies kunt toevoegen aan je website WordPress hosting.