Niet gecategoriseerd

Hoe Werkt Een Plisse Gordijn

Maatwerk met dubbele stofIn veel kleuren verkrijgbaar. Plissé gordijnen zijn gordijnen waarbij de stof opvouwt als Duo rolgordijnen winkel ophalen een “accordeon”. De stof vouwt zichzelf op als je het omhoog trekt en dat kan vaak zowel top down als bottom up .

Plissé gordijnen zijn door de varieteit in stoffen geschikt voor vrijwel iedere raamsituatie. Plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in transparante, zonwerende en verduisterende kwaliteiten. Voor de uitgebreide collectie plisségordijnen kunt u terecht bij ons in de showroom, online verkopen wij alleen de basiscollectie. Kiest u voor plissé gordijnen, dan kiest u voor een prachtige en functionele vorm van raamdecoratie. Ze zorgen er namelijk niet alleen voor dat licht wordt tegengehouden, u bepaalt ook nog eens zelf de stand van deze raamdecoratie. Hierdoor zijn ze niet alleen ideaal voor gebruik in de woonkamer, maar ook de keuken, slaapkamer en gang krijgen een elegantere uitstraling.

Meten En Monteren Van De Plisseegordijnen

Plissé gordijnen passen in veel interieurs, maar optimaal in de meer klassieke, of romantische interieurs. We zien ze echter ook juist in strakke interieurs terug in wit of zwart.

plisse gordijnen

Door het grote assortiment zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een semi transparant – niet transparant en verduisterende stoffen. Hiermee kunt u bepalen hoeveel licht uw rolgordijn door moet laten. Plissé gordijnen zijn de perfecte oplossing voor bijna iedere situatie.

Wat Is Het Verschil; Plissé Gordijnen Of Duettes?

Een vrijhangend plisségordijn zit alleen aan de bovenzijde vast. Bij een plisségordijn kun je vaak kiezen voor een top down variant of een top down/bottom up variant. Kies je voor een top down bottom up plisségordijn, dan kun je ook een gedeelte van het raam bedekken, bijvoorbeeld alleen de onderkant. Dit gordijn bestellen bamboe vouwgordijn is geschikt voor de meeste raamtypen omdat er gebruikt gemaakt wordt van klemsteunen. Voor montage op aluminium kozijnen, moet er soms wel geboord worden.. Heb je een draai-kiep raam, dan kun je beter een ingespannen plissé gordijn nemen. Kijk dan bij onze veel gestelde vragen onderaan deze pagina.

  • Het creeërt directe privacy, filtert het zonlicht op een zachte manier en blokkeert UV-stralen.
  • Kies voor de handige top down bottom up bediening om de plissé in het midden of onderin het raam te hangen.
  • De prijsklassen lopen van de voordeligste soort E, tot prijsklasse 3, de kostbaarste soort Plissé.

We kennen de enkele- en de dubbele plissé gordijn. Bij Madozon Bestel jaloezieën heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren.

Uiteraard kun je ze zowel “top down” als “top down bottom up” bestellen. Dit verschil zit met name in de stofkwaliteit, beide verduisteren goed. Het is niet nodig te boren omdat de voetjes op klemsteunen gemonteerd kunnen worden. Je bedient het gordijn met handgreepjes op de profielen aan het gordijn. Dit type gordijn is dan ook erg geschikt voor draai-kiep ramen. Kies je voor de top down bottom up variant, dan kun je ook een gedeelte van het raam bedekken. Of je nu kiest voor een plisségordijn met standaard maten of een plisségordijn op maat gemaakt, bij ons slaag je altijd.