Niet gecategoriseerd

In 5 Stappen Je Eigen WordPress Woocommerce Webshop!

Bij Klik & Steen maakt jouw WordPress site gebruik van onze eigen, supersnelle en veilige servers. Onze speciale servers maken namelijk gebruik van Varnish caching en Caching Redis waardoor jouw gebruikers nooit hoeven te wachten tot de pagina klaar is met laden. We leven in een “on demand” generatie waar niets snel genoeg is, vandaar is snelheid cruciaal om conversie te optimaliseren. Onze snelle servers maken een eind aan laadtijden en ons maatadvies voor internet hosting zorgt voor een website of webshop die sneller is dan zijn schaduw.

U kunt de mogelijkheden uitbreiden en de functionaliteit verbeteren tegen minimale kosten. Een koppeling tussen webshop en boekhouding kan eenvoudig of vergaand. Neem voor meer informatie WordPress website even contact met ons op. Bij grotere webshops met duizenden producten is het belangrijk om aandacht te besteden aan het automatiseren van processen, zoals de import van producten.

WordPress Webshop Plugins

Als relatief nieuw product heeft WooCommerce goed gekeken naar zowel “traditionele” webshopfuncties als naar recentere e-commerce ontwikkelingen. Op marketing gebied biedt WooCommerce dan ook veel functionaliteit. Het zal niet lang duren en jouw gloednieuwe webshop staat klaar. Wij zijn trots op de professionele webshops die wij gebouwd hebben. De meertalige functionaliteit wordt by way of een plug-in toegevoegd in WordPress.

  • Het effect dat deze instelling heeft op de webshop heb ik nog niet mogen achterhalen.
  • Hierin kies je een enterprise adres, selecteer je de industrie waarin je actief bent, en geef je aan hoeveel producten je op dit moment al hebt .
  • We testen automatisch de laatste versie op onze servers.
  • Hierbij kun je gebruik maken van een vereenvoudigd CMS en krijg je constant help mocht het nodig zijn.
  • Nu moet ik er wel bij zeggen dat dit enkel zin heeft als iemand ook daadwerkelijk het grootste gedeelte van de dag de stay chat kan bemannen.

Om de gidsen te downloaden hoeft iemand alleen zijn naam en e-mailadres in te vullen. Vervolgens sturen we om de paar dagen mails met handige suggestions over gerelateerde onderwerpen.

Meer Over Woocommerce

Bij een maatwerktraject voor een webshop plannen wij als eerste een vrijblijvend intakegesprek. Een van onze accountmanagers komt bij u langs, om uw wensen met betrekking tot de nieuwe web site WordPress hosting door te nemen. Hij of zij zal u direct adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Dan kun je uiteraard gewoon verder gaan waar we gebleven waren in deze WordPress webshop maken met woocommerce tutorial. Als je een webshop exploiteert met heel veel producten, wordt vaak gekozen voor Magento.

Voor een compleet overzicht verwijs ik graag naar deze pagina. De betalingsproviders worden met een plugin gekoppeld aan je Woocommerce webshop.

Doordat wij gebruik maken van WooCommerce is het aanpassen van je website een spreekwoordelijk “eitje”. Wij zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk kunt aanpassen aan de website woocommerce, daarnaast staat ons support team klaar om advies te geven en hulp te bieden daar waar nodig.

Deze webshop heeft natuurlijk veel productcategorieën, maar door deze op te splitsen vind je makkelijker wat je zoekt. Natuurlijk is Bol.com wel enorm groot, maar ook voor kleinere webshops zijn categorieën van belang.

Hierdoor blijven de modules veilig en is uw shop altijd updated met de laatste technieken. WooCommerce is de ideale oplossing voor mensen die voor het eerst op een serieuze manier een webshop willen starten. Bijzondere aan deze webshops is overigens, dat ze in feite digitale showrooms zijn. Het zijn webshops zonder betaalmogelijkheid zoals iDEAL. Ideaal als u bijvoorbeeld duurdere producten verkoopt en die alleen on-line wilt tonen in een digitale etalage.

Wanneer je een complexer thema installeert kan je de Widgets op meer plekken dan alleen de “Footer” plaatsen. Zo kan je widgets bijvoorbeeld plaatsten in de zijbalk. De mogelijkheden met de Widgets kan dus afhangen van het Thema dat je installeert. In de bonusstappen van deze handleiding leer je hoe je een ander thema installeert.