Niet gecategoriseerd

Integreer Online Betalingen Op Woocommerce Webshops

De installatie kunt u op twee manieren uitvoeren: Met deze WooCommerce plugin kun u vier soorten PostNL zendingen aanmaken: Wij adviseren de installatie altijd eerst op een testomgeving uit te voeren en een back-up te maken van uw webshop voordat u begint. Om de PostNL plugin te installeren by way of de WordPress plugin directory volgt u de volgende stappen: Ga in WordPress naar het menu Plugins > Nieuwe plugin

De plugin wordt nu gedownload. Wanneer het downloaden voltooid is, klikt u op Plugin activeren Download de zip file van de plugin vanaf de WordPress site: /plugins/woocommerce-postnl/ Ga in WordPress naar het menu Plugins > Nieuwe plugin.

Klik bovenin het scherm op Uploaden Kies het bestand en klik op Nu Installeren Wanneer het installeren voltooid is, klikt u op ‘Plugin activeren’. Met de plugin van PostNL worden WordPress hosting bepaalde bezorgopties toegevoegd aan uw checkout. Welke bezorgopties u wilt aanbieden aan uw klant, deze zijn terug te vinden in de configuratie van de PostNL plug-in.

Maak samen met ons en 7.200 andere leden het on-line shoppen vandaag nog een stuk veiliger! Laat geen omzet liggen7.200 webwinkels gingen je voor Deze handleiding beschrijft de functionaliteiten van de PostNL plugin en hoe u de PostNL plugin in uw webwinkel kunt installeren. Wij adviseren om de plugin eerst in een testomgeving te installeren voordat u deze in uw live webshop plaatst.

Wat Vinden Klanten?

Onze tip is om hier naar te kijken voordat uw klanten dit gebruiken. Om verbinding te kunnen WordPress maken met uw PosNL account is het noodzakelijk om hier uw API-key in te vullen.

Woocommerce Vs Shopify

Wij adviseren dan ook om na het installeren van de plugin uw bestelproces goed door te lopen of alles naar wens is. Met de checkout is het namelijk mogelijk om bijvoorbeeld uitgestelde levering in te stellen, het is dan fijn voor u om te zien wat uw klanten ook zullen zien. Ook omdat niet alle checkouts in WordPress hetzelfde werken is het nogmaals goed om te kijken of alles naar wens staat. Staat alles op de juiste plaats en is het goed uitgelijnd?