Niet gecategoriseerd

​is WordPress Het Juiste Platform Voor Jouw Nieuwe Startup Website?

Bij het Astra thema krijg je de volgende instellingen in de Customizer te zien. Breadcrumb: Bij Breadcrumb kun je de positie voor de broodkruimels op je website instellen mocht je die willen gebruiken.

Waarom Wil Je Een WordPress Blog Op Je Eigen Domein?

  • Wanneer WordPress geïnstalleerd is, dan zie je direct dat het nieuwste thema van WordPress actief is.
  • Hieronder zie je het design van het thema “Twenty Fifteen” van WordPress.
  • Twenty Nineteen of Twenty Twenty, bijvoorbeeld.

Blog: Mocht je een weblog willen hebben op je web site, dan kun je hier het een en ander instellen. Zo kun je onder andere instellen of je de datum, auteur en dat soort dingen wilt tonen en de volgorde hiervan. Sidebar: Bij de Sidebar instellingen kun je aangeven bij welke soort pagina’s je een sidebar zou willen weergeven en hoe breed de sidebar magazine zijn.

De Verkeerde Keuze Maken Tussen WordPress Com En WordPress.org

Ik zal laten zien hoe eenvoudig het is om de lettertype aan te passen. Dit zijn de instellingen die je krijgt voor de lettertype van de normale teksten op je website WordPress hosting.

Footer: Bij Footer kun je de onderkant van je web site regelen. Zo kun je bepalen of je widgets wilt plaatsen (met bijvoorbeeld links naar pagina’s), de kleur van de footer en nog een aantal dingen meer. Widgets: Hier kun je widgets toevoegen aan onder andere de footer van je web site.

Het voordeel van aanpassingen doen in de Customizer instellingen is dat je de wijzigingen direct live kunt bekijken. Om bij de Customizer te komen kun je op de voorkant van je web site boven in het menu op “Customizer” klikken.

Extra CSS: Dit is voor de mensen met enige technische kennis. Je kunt hier CSS code toevoegen om onderdelen van je web site anders vorm te geven. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen moeten we naar Wereldwijd gaan om de lettertype van de web site WordPress website aan te passen.

In het beheerdersgedeelte kun je naar “Weergave -> Customizer” gaan om er te komen. Ik zal de belangrijkste Customizer instellingen met je doornemen. Klik vooral ook de andere dingen aan die jij tegenkomt en stel het naar wens in. Naast een aantal standaard opties in de customizer is het van het thema afhankelijk welke instellingen je precies te zien krijgt.

Zodra we op “Wereldwijd” klikken krijgen we de volgende woocommerce mogelijkheden. Alles spreekt redelijk voor zich.