Niet gecategoriseerd

Kun Je Een Webshop Maken Met WordPress?

Waar Moet Je Webshop Aan Voldoen?

Hulp bij het aanmaken van 5 pagina’s* Hulp bij het updaten van uw WordPress webshop

Wij kunnen u een compleet verzorgde webshop inclusief hosting en domeinnaam aanbieden voor € WordPress hosting 25,- euro per maand. U betaalt bij ons € 500,- opstartkosten wanneer u gebruikt maakt van een WordPress theme.

WordPress webshop laten maken goedkoop, compleet en snel on-line Een WordPress webshop laten maken hoeft niet zo duur te zijn.

Waarom zou u voor WooCommerce kiezen? Bij veel webshop-platforms ligt de nadruk – logischerwijs – op e-commerce. Daardoor zijn functies als het beheer van ‘gewone’ content material of bloggen soms wat onderbelicht of moeten er additional extensies voor worden ingebouwd. WooCommerce wordt echter altijd gecombineerd met een WordPress-web site. Daardoor heeft u meer mogelijkheden om uw webshop te vullen met content die uw webshop op allerlei manieren kan ondersteunen.

Voor € 25,- per maand krijgt u van ons: Installatie van WooCommerce

Uw website is gemakkelijk en snel online door onze kennis van de programmeertalen. Neem direct contact met ons op en wij helpen u met uw eigen web site te kunnen beheren. WordPress webshop voor maar € 25,- per maand?

Door de integratie in WordPress vormt het een mooie oplossing voor ‘content material wealthy’ webshops. WooCommerce is een plugin die in WordPress wordt geïnstalleerd. Woocommerce is een stukje ‘lichtvoetiger’ dan een wat zwaardere e-commerce oplossing als bijvoorbeeld Magento. Dat komt onder meer naar voren in een kortere leercurve en mindere zware eisen aan de hostingcapaciteit. WooCommerce is niet de enige e-commerce plugin voor WordPress maar heeft zich in korte tijd wel ontwikkeld als marktleider op dit gebied.

WooCommerce-webshops, maar ook Magento-webshops en SEOshop-webshops, kunnen we uitstekend geschikt maken voor weergave op mobiele telefoons. Website laten makenWebdesign mogelijkhedenWebshop-ontwikkelingE-mail marketingPortfolioOfferte aanvragenSupportBlogOver WebGenerator WebGenerator blogt over on-line WordPress website advertising, webdesign, conversie-verhoging, content management en meer. Wil je een mailtje ontvangen als we een nieuw artikel plaatsen? Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy|© WebGenerator 2017

WordPress Webshop Pakketten

Goede en verse content material vergroot niet alleen uw kansen op betere posities in Google, maar het geeft uw webshop ook wordpress webshop meer autoriteit. Meer informatie over WordPress + WooCommerce: Overzicht van WooCommerce-functies Andere webshop-oplossingen: