Niet gecategoriseerd

Magento 2 Webshop

Wil je eenMagento webshop laten maken met ERP koppeling? Biedt jouw organisatie via verschillende on-line kanalen veel producten aan? Met een PIM systeem hou je het overzicht. PIM is de afkorting van productinformatiemanagement en een ‘single supply magento hosting of truth’ voor alle productdata. Ook zorgt PIM voor een eenvoudige distributie naar alle offline en online kanalen.

ERP software bestaat meestal uit meerdere modules en naar keuze aanvullende functionaliteiten. Soms maken deze further functionaliteiten al deel uit van het ERP systeem en soms gaat het om een externe ERP koppeling. En dat is waar Magento om het hoekje komt kijken, want ook met een Magento webshop is een ERP koppeling met jouw systeem mogelijk. Denk aan een koppeling met het kassasysteem, met de catalogus, logistieke software en prijsafspraken. Bij e-commerce gaat het om het complete proces; de webshop is maar een onderdeel.

Dankzij de koppeling tussen jouw ERP software program en de magento webshop webwinkel, worden gegevens continu uitgewisseld en hou je zicht op het hele proces. Wij verzorgen ERP koppelingen tussen Magento en jouw ERP systeem zoals: Lees meer over onze Exact Globe koppeling,Navision koppeling of

Geïnteresseerd in PIM integratie voor Magento 2? We verzorgen het graag voor jouw webwinkel.

Daarnaast kunnen wij maatwerkkoppelingen verzorgen met elk magento gewenst pakket. Dit doen wij met behulp van middleware.

Is Er Leven Na Magento?

We werken hiervoor samen met Akeneo; een van de marktleiders op het gebied van PIM. Akeneo PIM is gebaseerd op het Symfony three- framework en is modulair, flexibel en met focus op high efficiency gebouwd.