Niet gecategoriseerd

Magento Webshop?

Woocommerce is een additional plug-in en mogelijkheid die erbij komt. Dit zorgt ervoor dat Magento veel meer mogelijkheden heeft voor uw webshop. Bent u opzoek naar een webshop waarbij u ook in de toekomst veel mogelijkheden heeft? Een webshop waarbij u software e-commerce heeft die voor een webshop gemaakt is?

De Voordelen Van Een Magento Webshop:

Een Magento webshop is hier een fantastisch CMS voor. Dankzij de mogelijkheden om zelf uw producten en onderdelen aan te kunnen passen blijft u de baas over uw website. Wij van Webleads begeleiden u hierbij en zorgen ervoor dat u de instruments en mogelijkheden heeft om zelf hiermee aan de slag te gaan. Daarnaast blijven wij altijd voor u beschikbaar om uw webshop te blijven ontwikkelen. Om optimaal van uw Magento Webshop gebruik te maken raden wij het Build and Run pakket aan.

Vanuit ons specialisme op gebied van advertising, design en techniek beoordelen we jouw website magento hosting. Je ontvangt een rapport met tips op maat. Zoals besproken heeft Magento vele voordelen.

Hierna moet u naar een grotere omgeving toe en komt u toch al weer snel bij Magento uit. Ook heeft WordPress als nadeel dat het niet gemaakt is voor e-commerce.

Welke Webshop het beste bij u past is een vraag waar alleen u een antwoord op heeft. Waarbij u bij Magento gericht bent op groei. Daarbij heeft WordPress het nadeel dat na een aantal producten uw website te klein geworden is.

Hierbij bouwen wij eerst uw Magento webshop en/of uw corporate web site. Hierna zorgen onze on-line marketeers ervoor dat uw vernieuwde Magento webshop gevonden wordt. Dat is wel zo handig om nieuwe klanten te krijgen.

Dan is een Magento webshop ideaal voor u. Heeft u minder dan 20 producten en geen ambitie om meer producten in uw webshop te hebben. Dan is WordPress ideaal voor u. Een Magento webshop laten maken gebeurd bij ons altijd in Magento 2. nadat in 2007 Magento 1 is opgestart heeft het een hele tijd geduurd voordat Magento 2 opgekomen is.

Meer over onze Build and Run pakketten? Verbeterpunten ontvangen voor je web site webshop?