Niet gecategoriseerd

Magento Webshop Ontwikkeling

We ontwikkelden als Magento specialist een professionele webwinkel voor Woononline. We gebruikten het huidige dynamische website magento webshop ontwerp.

We bouwden een maatwerk Magento webshop (versie 1.9) en brachten daarin 12.000 unieke artikelen onder. Bovendien ontwikkelden we een responsive Magento webshop design, geoptimaliseerd voor smartphone, tablet en PC. We integreerden een lazy loader voor meer snelheid en integreerden micro-knowledge om de zoekmachine optimalisatie te verbeteren. Case: Magento webshop voor Rollin

Met een Magento webwinkel kiest u voor het meest gebruikte open source CMS voor webwinkels. U kunt een professionele Magento webwinkel beginnen, waarvoor u software program gebruikt die onbeperkte mogelijkheden tot groei biedt. We zorgen er met de Magento ontwikkeling van webshops voor dat u zich kunt meten met grote retailers. Deskundige en vriendelijke support Ontwerp en ontwikkeling onder één dak

De kosten voor het laten bouwen van een e-commerce zitten in de ontwikkeling van uw maatwerk wensen en het unieke overtuigende design. U kunt een conversiegerichte Magento webshop laten bouwen, waarin we slim gebruik maken van de functionaliteiten die er beschikbaar zijn.

De Magento webshop vormt de keuze voor het meest geavanceerde en meest gebruikte webwinkel CMS. U kunt een Magento webshop laten bouwen om uw offline activiteiten naar online te brengen of een nieuwe Magento webwinkel te beginnen. Het CMS is uiterst geavanceerd en maakt professionele koppelingen mogelijk met bijvoorbeeld kassasystemen, voorraadsystemen en ERP-systemen. Magento is een open source webshop CMS. Het is daardoor free of charge te downloaden, wat helpt de ontwikkelkosten te drukken.

Magento koppelingen en plug-ins We kunnen uw Magento webshop bouwen en bovendien professionele koppelingen ontwikkelen. Dat betekent dat u een Magento webwinkel kunt laten maken die naadloos aansluit op bijvoorbeeld het kassasysteem dat u gebruikt. Andere mogelijke koppelingen richten zich bijvoorbeeld op het ERP-systeem dat u binnen de organisatie gebruikt. U kunt een Magento webshop laten bouwen waarin we er met geavanceerde plug-ins voor kunnen zorgen dat er aanvullende functionaliteiten beschikbaar zijn.

Magento specialist inschakelen om een Magento webshop te laten bouwen? Ervaren specialisten voor maatwerk webwinkels. Ervaren webbouwers voor een professionele Magento webshop. Magento webwinkel beginnen op foundation van uw wensen.

We luisteren naar uw wensen en gaan op basis daarvan voor u aan de slag als Magento specialist. Case: magento hosting voor Woononline

Indrukwekkende Mogelijkheden Voor Een Optimale Klantbeleving