Niet gecategoriseerd

Magento Webshops

Dé manier om op te vallen tussen de vele webwinkels. Net zoals WordPress is Magento open supply, dit wilt zeggen dat de foundation gratis is en dat vervolgens alles zelf bepaald kan worden. Je moet wel nog betalen voor webhosting. Dit kan voor een Magento store magento webshop kosten met zich mee brengen.

Het kan overweldigend zijn en is advanced in gebruik. Het kost veel tijd om in te richten en er is daarnaast veel technische kennis nodig om een goede webshop neer te zetten. Maar als het eenmaal staat, dan staat het ook als een huis.

Er kan gemakkelijk opgeschaald worden naar meer producten en er zijn complexe koppeling mogelijk (bijvoorbeeld met Exact en Nog aan het twijfelen tussen Magento en Shopify? De grootste verschillen zitten in

de aanpassingsmogelijkheden, gebruiksvriendelijkheid en complexe koppelingen. Magento heeft veel meer ingebouwde functies, heeft vele aanpassingsmogelijkheden en is geschikter om complexer koppelingen mee te bouwen. Zoals we bijvoorbeeld hebben gerealiseerd voor Rovanda. Met Shopify moeten er vaak apps aangeschaft worden voor uitgebreidere functionaliteiten.

Nadelen Van Een Magento Webshop (en Oplossingen)

Vaak begin het vanaf €99 per maand. meer over onze SEO en andere online marketing mogelijkheden.

Daar staat wel tegenover dat Shopify veel gebruiksvriendelijker is; het werkt veel gemakkelijker en kan veel sneller opgezet worden dan een magento hosting. Magento vergelijken met Shopify en Woocommerce? Volledig geautomatiseerde wasstraat: snel, gemakkelijk én duurzaam.

Case Volledig geautomatiseerde wasstraat: snel, gemakkelijk én duurzaam. Case Data centralisatie en personalisering van het bestelproces. Case Een slimme koppeling tussen ZOHO Books en je webshop Magento is een krachtig content management systeem. Dit geeft de eigenaar complete vrijheid en hierdoor kan de webshop persoonlijk en uniek ingericht worden.

Bekijk onze marketing expertises Het is net zoals in WordPress mogelijk om plugins te installeren als de standaard webshop mogelijkheden niet aan jouw wensen voldoen. Met dit CMS heb je vele aanpassingsmogelijkheden. Hier schuilt ook meteen het grootste gevaar.

Past een Magento webshop bij jouw bedrijf? Lees hier de voor- en nadelen