Niet gecategoriseerd

Plissé Shades

Overdag kunt u het plissé gordijn gebruiken om een mooie sfeer in huis te maken met gefilterd licht. Met een verduisterend gordijn maakt u de hele ruimte donker, al heeft u natuurlijk altijd licht aan de zijkanten. Gelukkig is een plissé gordijn super mooi te combineren met bijvoorbeeld een inbetween gordijn. Naast de standaard rechte ramen en glazen puien, zijn plissé gordijnen ook toepasbaar op draai- en kiepramen, schuine dakramen en zelfs ronde ramen.

  • Bij een uni of enkel plisségordijn zie je de draadjes van het ophangmechanisme er doorheen lopen.
  • Plissé gordijnen worden dan ook veelal toegepast in de gezondheidszorg.

Deze plakt u op het kozijn, om hier vervolgens het standaard plissé gordijn aan te bevestigen. Zo hangt u uw nieuwe plissé gordijnen eenvoudig op, zonder kozijnen te beschadigen. Met een top down bottom up plisségordijn bepaal je zelf de stand van de raamdecoratie en bepaal je ook de uitstraling hiervan. Je kunt dus onder in je raam een stukje openhouden, maar ook aan de bovenkant. Vaak kun je een plisségordijn alleen maar van boven naar beneden bewegen.

Online Bestellen

Je bent vrij in het combineren van de systeemkleuren voor plisségordijnen. Het oerdegelijke ketting optreksysteem dat in Nederland ontwikkeld is, zorgt voor een lange levensduur van het systeem. Bovendien hebben de Dupli plissé gordijnen van HEWO goede isolerende eigenschappen. Bestel bamboe rolgordijnen online Je houdt in de zomer de warmte buiten en in de winter juist binnen. Visueel vallen de hijskoorden tussen de cellen weg en je ziet geen gaatjes in de stof zoals bij enkel geweven plissé gordijnen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een top-down-bottom-up systeem.

Hiervoor zijn ook speciale bevestigingshaken verkrijgbaar. De Honingraat plissé gordijnen van HEWO zijn ideaal wanneer je goed je privacy wilt bewaren en veel licht binnen wilt laten. Men kiest ze vaak online kopen bamboe vouwgordijn om inkijk goed tegen te gaan als er bijvoorbeeld een trottoir vlak voor je raam loopt. Maar ook de zon van je beeldscherm of TV weren kun je goed toevertrouwen aan een honingraat plissé gordijn.

Plissé Vs Duette Gordijnen

Het is een rolgordijn dat zich als een harmonica opvouwt als je het optrekt, het wordt ook wel vergeleken met een accordeon. Onze producten zijn simpel te monteren, gemakkelijk en snel schoon te maken met 2 jaar garantie, nederlands Duo rolgordijnen laten bezorgen product en op maat gemaakt tot 3 meter. De Luxaflex® collectie is in zowel moderne als klassieke varianten verkrijgbaar. Voor liefhebbers van opvallende raambekleding zijn er ook Plissé Shades met kleurrijke dessins verkrijgbaar.

Daarnaast heb je ingespannen plissé gordijnen, dat werkt met een soort rails aan de binnenkant van het raamt waar langs het gordijn loopt. Met behulp van kleine handvatjes op het gordijn kan je het op en neer laten. Dit type plissé gordijn is vooral geschikt voor draai-kiep ramen of voor als je niet wil/kan boren in je kozijnen. Met behulp van het juiste materiaal en de juiste kleur creëer Bezorg jaloezieën je eenvoudig de beste plisségordijnen, op maat gemaakt voor jouw huis. Wij gaan voor niets minder dan jouw ultieme woonervaring, zowel bij jou thuis als bij ons in de winkel. Je vindt bij ons alle benodigdheden voor jouw unieke interieur onder één dak, van raamdecoratie tot vloeren. De strakke, precieze en verfijnde plissé gordijnen op maat creëren een subtiel spel van licht en schaduw.

plisse gordijn

Op deze wijze kan er perfect gespeeld worden met de inkijk en de lichtinval in de ruimte. De stof vouwt zichzelf op als het gordijn omhoog gehaald word en vouwt zich uiteraard weer Rolgordijnen kopen netjes uit bij het neerhalen. Op maat te knippen en op te hangen in of op het raamkozijn. Een gordijn met een uitstraling tussen die van horizontale jalouzieën en een vouwgordijn.

Open of sluit je de elektrische plissés, dan maakt de Somfy motor in de plissés dan ook vrijwel geen geluid. Jij en je huisgenoten worden dus niet gestoord tijdens jullie dagelijkse bezigheden. Ons assortiment biedt een grote verscheidenheid aan kleuren, materiaalsoorten, afwerkingen en maten. Neem contact met ons op of kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bekijken. Een plissé gordijn is te voorzien van een speciale coating. Topar Plus coating is een fantastische oplossing voor ramen waar de zon intens op schijnt.

Afhankelijk van het type montage dat je hebt gekozen kun je de plissés ophangen. Of dit nu met klemsteunen zijn voor draai-kiepramen, een plakstrip of met steunen voor in- of op de dag montage. Kies voor onze montageservice en wij komen de plissés vakkundig plaatsen. Bij een duette zijn de koordjes in het systeem weggewerkt en zie je geen koordgaatjes.