Niet gecategoriseerd

Plisségordijnen Incl Montage? Renoco Sittard

In onze nieuwe zorgvuldig samengestelde collectie vindt u een overvloed aan kleuren en stofsoorten. Door toepassing van speciale coatings op de meeste van onze stoffen zijn deze extra zonwerend Online duo rolgordijnen bestellen ? Ook verduisteringsdoeken voor bijvoorbeeld de slaapkamer vindt u in de collectie terug. Laat het product op maat maken, zodat het precies past bij de afmetingen van uw raam.

Sommige stoffen kunnen voorzien worden van een speciale stofbehandeling waardoor tevens een zeer goede warmte reflectie bereikt kan worden. Met name de producten van Verosol staan hierom bekend. Voor standaard ramen zijn ze uitermate sfeervol, decoratief en functioneel. Maar daarnaast vormen plissés de ideale oplossing voor moeilijke raamsituaties zoals serres, schuine ramen, koepels, driehoekige ramen en kantelramen.

Hoe Werkt Een Plissé Gordijn?

Van transparant, semi-transparant tot verduisterend, wat toegepast kan worden in elke kamer van het huis op haar eigen manier. Zo kunnen plissés in de woonkamer gebruikt worden in een transparante of semi-transparante stof en in de slaapkamer verduisterend. De meeste stoffen van de plissé collectie zijn bestand tegen vocht- en condensvorming. Het product is daarom ideaal voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer en keuken.

De Plissee P1415 wordt met vier trekkoordhouders op de glaslijst bevestigd, in of voor de raamnis of direct op het raam. Uiteraard kan het plisseegordijn naast de montage met schroeven ook zonder boren worden bevestigd. Onze op maat plisses bevatten verschillende uni stoffen, patroon stoffen en structuur stoffen in moderne kleuren. Het plisse gordijn is een modern alternatief voor de klassieke rolgordijn. Het overtuigt met decoratief geplooid materialen en een hoge veelzijdigheid. Daarmee is het de meest populaire binnen zon- en zichtwering. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in meten en monteren.

Als je aluminium of pvc-kozijnen hebt, kun je de plisségordijnen met de klemsteunen van ilumio zonder te boren bevestigen. Naast de isolerende werking van de plisségordijnen zorgen ze ook voor extra privacy. Je hebt hierdoor geen last meer van ongewenste inkijk. Door de twee lagen zijn de gordijnen niet meer doorzichtig, zeker niet van buiten naar binnen.

De materialen die in plissé gordijnen worden gebruikt zijn erg duurzaam en dit type gordijnen gaat dan ook erg lang mee. Welke plisségordijnen moet ik nemen als ik het donker wil hebben? Verduisterende Rolgordijnen bij trisq plisségordijnen zijn alleen beschikbaar in de varianten met een dubbele stof. Kies bij voorkeur voor een ingespannen variant voor de minste lichtinval of kies een easyclick plissé gordijn.

Je hebt het zelf in de hand hoe je jouw Luxaflex® Plissé Shades styled. Je kiest bij ons niet alleen uit een ruim aanbod aan diverse kleuren en maten, maar bepaalt ook zelf de grootte van de horizontale plooi. De dikte van de plooi speelt een grote rol in de uitstraling van je plisségordijn. Bij Decorette kies je voor kopen bamboe vouwgordijn een verfijnde plissé van 20mm of een robuuste plooi van 32mm. De Luxaflex® collectie is in zowel moderne als klassieke varianten verkrijgbaar. Voor liefhebbers van opvallende raambekleding zijn er ook Plissé Shades met kleurrijke dessins verkrijgbaar. Perfect om je woonruimte wat meer kleur en karakter mee te geven.

Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat Plisségordijnen bestellen nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. De Plissé® zijn eenvoudig met SmartCord® te bedienen.

plisse gordijnen

De bediening van een product kan dat product maken of breken. Een goed doordachte, intuïtieve manier van bedienen is voor ons niet meer dan vanzelfsprekend. Je hebt bij Somfy altijd de keuze uit meerdere bedieningsvormen die gemakkelijk werken.

  • Deze certificering geeft je de mogelijkheid een verantwoorde keuze te maken voor je woning en gezin.
  • Onze gespecialiseerde medewerkers doen er alles aan om u zo volledig mogelijk in te lichten.
  • Dankzij de handige Somfy app bedien je je plissés altijd gemakkelijk op afstand, waar je ook bent.

U kunt er ook voor kiezen om meerdere plooibreedtes met elkaar te combineren in één ruimte. Met een plissé gordijn regelt u gemakkelijk het invallende daglicht en beschermt u uw woning tegen inkijk. Door het plissé gordijn verduisterend op te trekken of neer te halen, speelt u met de hoeveelheid licht die uw interieur binnenkomt. Kies gerust steeds weer voor een nieuwe combinatie van licht en privacy. De frisse geplooide stof van een plisségordijn is verkrijgbaar in diverse kleuren, stijlen, maten en dessins.