Niet gecategoriseerd

Rentman & Woocommerce

De meest gebruikte betaalopties, zoals iDEAL, Bancontact en 15 andere veelgebruikte betaalmethoden om zonder opzegtermijn kennis te maken met de techniek van PAY. Om uw on-line webshop op web te publiceren, hebt u website hosting nodig. Ik ben jouw associate in crime voor WordPress websites en on-line advertising. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress web sites – de perfecte combine tussen kant-en-klaar en maatwerk.

Als je wilt weten of jouw toekomstige webshop op WooCommerce kan draaien, vraag het ons dan gewoon. We helpen je graag met advies, implementatie en hosting! Lees ook eens onze andere blog over WooCommerce. 14 jaar geleden begon WordPress als systeem voor het gemakkelijk schrijven en publiceren van nieuwsberichten op web, blogs dus. Dit werd door de group zo goed ontvangen dat er snel veel mensen gebruik van gingen maken. In de volgende jaren zou steeds meer functionaliteit worden toegevoegd wat WordPress zou doen uitgroeien tot wat het vandaag de dag is.

Dat maakt het werken met WordPress en WooCommerce voor ons ook zo fijn. We kunnen op die manier ook WordPress maatwerk leveren. Voor het opbouwen van een bestand met bezoekers die binnen jouw doelgroep vallen is er het belang van een Facebook-pixel. Dit is een stukje code dat door Facebook gegenereerd wordt dat je binnen je website WordPress hosting moet activeren. Je hebt de mogelijkheid om deze los in je themabestanden te plaatsen.

Woocommerce Is Onderdeel Van WordPress

Hier kun je zelf de categorieën bepalen en per categorie de producten toevoegen. Ook kun je de voorraad van je webshop via WooCommerce beheren. Zo houd je precies in de gaten welke producten bijna uitverkocht zijn en waar je nog voldoende voorraad van hebt. Met het thema voor je WordPress webshop bepaal je grotendeels het design. Er zijn ontzettend veel thema’s die een goede WooCommerce-integratie hebben. Ik geef je drie ideas voor gratis en betaalde thema’s.

Met de ‘WooCommerce PrePurchase’ plugin kun je producten als het ware als pre-order aanbieden. Een pre-order houdt in dat je het product nog niet op voorraad hebt, maar wel al te koop kunt aanbieden. Bijvoorbeeld als je een nieuw product toevoegt aan je assortiment, maar nog niet weet in welke aantallen je je voorraad gaat inkopen. Dan kan deze plugin meteen een interessant onderzoeksmodel zijn. Een nieuw account aanmaken bij een Payment Service Provider duurt meestal 1 of two wordpress webshop dagen.

Hiermee autoriseer je de koppeling transacties naar jullie Exact Online administratie te schrijven en informatie te lezen. De consumer key en consumer secret worden gegenereerd en getoond. Je hebt ze nodig voor de installatie en ze zijn later niet meer in te zien.

  • Ze besluiten om samen een webshop systeem te ontwikkelen, dit systeem is vervolgens op een bestaande WordPress website te installeren als plugin.
  • Dan kan deze plugin meteen een interessant onderzoeksmodel zijn.
  • Het klanten-panel in de front-end is niet gebaseerd op het standaard WordPress admin-panel.
  • Je web site, plugins, bestanden, domeinnaam, DNS information en instellingen horen daar ook bij.
  • Hoe heb jij er voor gezorgd dat hij binnen Woocommerce als er een bestelling is gedaan en deze is betaald through perfect.

Maak je gebruik van een tussenpartij als betaalprovider dan zul je een tussenkrekening moeten toevoegen waarmee je vervolgens de facturen kunt afletteren. Je vindt hier een handleiding over hoe je de betalingen through wordpress webshop een betaalprovider kunt inboeken. De synchronisatie van gegevens tussen Woocommerce en Exact Online is als volgt.

Eenvoudig en betaalbaar boekhouden, factureren en urenregistratie doet u met Silvasoft. Eenvoudig en betaalbaar boekhouden, factureren en projectmanagement doet u met Silvasoft. Eenvoudig en betaalbaar boekhouden en factureren doet u met Silvasoft. Makkelijk online boekhouden met het beste boekhoudprogramma. We hebben het al kort eerder besproken, maar rechts kan je aanvinken in welke categorie(ën) een product hoort of je kan een nieuwe categorie toevoegen.

Bij Mollie betaal je maar 0,25 per betaling en bij Stripe betaal je 25 cent en 1.4% van de sales. Verkoop je producten met een lager belastingtarief? Dan kan je later bij ‘belasting-instellingen’ het tarief aanpassen. Wanneer je verkoopt aan particulieren dan zie je dat bijna iedereen kiest voor inclusief btw. Bij het verkopen aan bedrijven verschilt het, omdat bedrijven btw terug kunnen vragen.

Met deze door no.dots ontwikkelde connector worden contactgegevens tussen je WooCommerce-webwinkel en Spotler uitgewisseld. Na de installatie van de connector worden de klantgegevens uit WooCommerce voortaan automatisch up-to-date gehouden in Spotler. Nieuwe nieuwsbriefinschrijvingen binnen je webwinkel worden direct naar Spotler gesynchroniseerd, waarna de welkomstcampagne wordt getriggerd. Zo worden afmeldingen uit Spotler automatisch verwerkt in WooCommerce. Nadat de installatie is geslaagd, komt er een korte wizard tevoorschijn om de basis opties van WooCommerce in te stellen. Aangezien je web begint met je nieuwe webwinkel is het aan te raden om deze stappen te doorlopen.

Gelukkig zijn er databestanden met de verschillende combinaties van postcodes, straatnamen en huisnummers. [newline]De WooCommerce Postcode Checker plugin gebruikt deze data en helpt bij de invoer van Nederlandse adressen. Met deze WooCommerce plugin kan je professionele order documenten aanmaken, downloaden of printen. De programmacode is zo geschreven dat het voor andere programmeurs eenvoudig is om de inhoud van de factuur te wijzigen. De web statistieken voor je webshop zijn niet compleet zonder de registratie van de omzet in Google Analytics. Deze WooCommerce plugin is de “brug” tussen je webshop en Google Analytics. Webwinkelfacturen.nl levert koppelingen tussen webwinkels en kassa’s enerzijds en boekhoudsystemen anderzijds. Webwinkelfacturen is marktleider in het koppelen van webwinkels aan boekhoudsystemen.

Daarnaast zijn er veel plugins beschikbaar waardoor je further functionaliteiten toe kan voegen zoals meerdere talen, abonnementen etc. Wij vinden dat deze plugin absoluut van meerwaarde kan zijn voor webshops die actief zijn op social media. Je toont op een eenvoudige wijze je assortiment aan bezoekers van jouw Facebookpagina.

Vroeger stonden telefoons vaak roodgloeiend bij webshops, maar klanten willen vaak sneller antwoord en vooral niet wachten. Moeten klanten te lang wachten in een telefoonrij?

Magento is een webshop cms gemaakt voor specialisten en vooral bedoeld voor grote online winkels. Het is enorm schaalbaar en heeft veel mogelijkheden dus vooral ideaal voor webshops met grote ambities. Online boekhouden is in veel gevallen een stuk goedkoper dan offline boekhouden.

De Productafbeelding wordt als belangrijkste foto gebruikt en in de overzichten, wanneer je wilt kun je bij Productgalerij meerdere foto’s invoeren. Dankzij onze flexibele bezorgopties verhoogt u de conversie, zo simpel is het.