Niet gecategoriseerd

Website Laten Maken Door WordPress Specialist Netfort

WordPress is van zichzelf erg veilig en door further maatregelen te treffen heel erg veilig. Wij adviseren je graag in de mogelijkheden. Het beste is om dit door een professional te laten doen, zodat je zeker weten dat het goed gaat.

Wij hebben WordPress web sites gebouwd met 30+ plugins die draaien als de brandweer. Veel hangt af van de optimalisatie én de server waarop de website draait. Door gebruik te maken ban browser-, object- en servercache kun je jouw web site veel sneller maken, soms wel 10x zo snel! Waarom is veiligheid belangrijk voor WordPress? Je hoort het vaak; WordPress is niet veilig.

  • Het is in dit geval wellicht handiger om ook de video erbij te pakken, zodat je een beter beeld krijgt hoe Beaver Builder precies werkt.
  • Laten we een pagina erbij pakken en kijken hoe we dit kunnen aanpassen.
  • Alle pagina’s die je tijdens het maken van je WordPress web site hebt aangemaakt by way of het Astra thema zijn gemaakt met Beaver Builder.
  • Eenmaal op de knop gedrukt kun je de pagina aanpassen.
  • Klik hier om naar het Beaver Builder gedeelte te gaan van de video: Hoe maak je een WordPress website in 2020?

Wij werken zelf altijd met Contact Form 7 of Gravity Forms , afhankelijk van de wensen van de klant. Het toevoegen van een contactformulier gaat vaak via een shortcode. Dit doe je door die op de plek in te voegen woocommerce waar je het contactformulier wilt tonen. Dit gaat in de nieuwere versies van WordPress heel gemakkelijk; je plakt gewoon de URL van YouTube in de editor. Dan kan het ook zijn dat je alleen de videocode in een veld hoeft te plakken.

Statistieken Meten Met Google Analytics

Een andere manier is om de embed code vanuit YouTube te pakken en die op de plek te plakken waar je de video wilt tonen. Je kunt dit doen door de UA code toe te voegen aan desectie van jouw WordPress web site of door het gebruiken van een plugin die dit voor je doet. Wij gebruiken van Google Analytics Dashboard for WordPress. Deze geeft op het dashboard daarna gelijk de basis WordPress hosting statistieken weer, zodat je niet naar de web site van Google Analytics hoeft.

Een wit scherm zie je vaak als er een verkeerd stukje code in een van de thema of plugin bestanden staat. Heb je zelf internet iets aangepast? Log dan in op de server by way of FTP, maak de aanpassing ongedaan en kijk of de fout weg is.

WordPress Website Op Maat

Kun je je WordPress website vanuit een internetcafé bijwerken? Aangezien jouw WordPress website on-line staat kun je hem overal ter wereld bewerken. Het enige wat je moet doen is naar het CMS login scherm gaan en inloggen.

Ook kun je een app downloaden op je mobiele telefoon waarmee je gemakkelijk in het WordPress CMS kunt inloggen. Waarom is snelheid zo belangrijk voor WordPress? Snelheid is belangrijk voor elke web site.

En mocht het toch fout gaan, dan kan de skilled gelijk in actie komen en de problemen verhelpen, zonder dat jij daar iets van merkt. De updates zijn belangrijk voor de veiligheid, snelheid, stabiliteit en gebruiksvriendelijk van jouw WordPress web site. Neem contact op voor meer informatie over WordPress onderhoud en assist. Er zijn veel verschillende plugins voor het toevoegen van contactformulieren.

Zo ja, bekijk de aanpassing en verbeter wat niet goed is. Geen idee wat er aan de hand is? Neem dan contact op met je website website maken bouwer.

Als het te lang duurt voordat een web site laadt verlaten bezoekers de web site. Ook heeft de laadsnelheid effect op jouw posities in Google, need het is een rating issue. WordPress is software program die heel gemakkelijk uit te breiden is met allerlei plugins. Hierdoor kan het voorkomen dat de web site trager wordt, naarmate het aantal plugins toeneemt. Maar het aantal plugins zegt niet per definitie iets over de snelheid van de web site.