Niet gecategoriseerd

Weet Je Zeker Dat Je Een WordPress

Log opnieuw in om verder te gaan. Alle WordPress dingen instellen. Een website maken is in het begin nou eenmaal veel instelwerk. Het instellen van je WordPress web site wordpress webshop kun je het greatest meteen doen. Je hoeft op een later second dan niks meer te veranderen of dingen te herstellen omdat het niet helemaal goed stond.

Klik op Start now als je verder wilt gaan. Wanneer je op Start now klikt krijg je de mogelijkheid om een thema te installeren. Klik vervolgens rechtsboven op Continue om verder te gaan naar de volgende stap in deze setup wizard. We krijgen nu een overzicht met functionaliteiten die wellicht handig kunnen zijn voor jouw web site. Ik weet natuurlijk niet precies wat voor web site je wilt maken en welke functionaliteiten daar precies handig voor kunnen zijn.

  • Daar staan de bestanden van jouw web site op en zijn ze 24/7 bereikbaar through het web.
  • Hosting kan je vergelijken met het huren van een stuk grond waar jij jouw website op gaat bouwen.
  • De bouwplannen en het materiaal van jouw huis.
  • Vergelijkbaar met een normaal huisadres, zonder een domeinnaam kunnen mensen lastig jouw web site vinden en bezoeken.

Let op: Wanneer je echt voor het eerst inlogt op je web site, dan kan het heel goed zijn dat je eerst op de WordPress starter pagina uitkomt. Deze pagina behandel ik in het stukje hieronder . Je kunt het eventueel overslaan door op “Exit” te klikken. Eenmaal ingelogd op je WordPress web site gaan we er direct voor zorgen dat we HTTPS instellen voor je domeinnaam.

WordPress Webdesignbureaus

Laten we eerst gaan naar het moment dat je voor het eerst inlogt op je WordPress web site. Je komt nu op de pagina WordPress Starter uit waarmee SiteGround je direct probeert te helpen tijdens het begin van het maken van je website wordpress webshop. Je hoeft hier niet verplicht aan de slag mee te gaan, maar je kunt er wel op een eenvoudige manier een aantal belangrijke plugins mee installeren. Klik op “Exit” als je geen behoefte hebt aan deze setup wizard.

Klik hierop om automatisch in te loggen op je WordPress web site WordPress hosting. De stap om je inloggegevens in te voeren wordt overgeslagen.

Waarom Werken Met Een WordPress Website Template?

In beide URL’s zie je Wijzig dit naar https://. Scrol vervolgens naar beneden op de pagina en klik op Wijzigingen opslaan. Je zal nu uitgelogd worden van je website omdat de URL is gewijzigd. Dit geeft eigenlijk aan dat je het goed hebt gedaan.

Om dit in te stellen kunnen we naar Instellingen -> Algemeen gaan. Je ziet op de algemene instellingen pagina WordPress-adres en Siteadres staan.