Niet gecategoriseerd

Woocommerce & Actual On-line Koppeling

En bij het roze gedeelte kan je productgegevens, zoals prijs en voorraad, opgeven. Het blauwe gedeelte komt naast het product te staan. Als je bijvoorbeeld 30 euro invult bij de kosten van een product. Het is verstandig om aan te vinken dat je btw in rekening gaat brengen en bepaal vervolgens hoe je jouw prijzen wil invoeren. Na het selecteren van het WordPress hostingpakket is het tijd om een domeinnaam vast te leggen. Omdat het snel laden van pagina’s nog belangrijker wordt .

Is dat niet voldoende, dan zijn er vele extensies waarmee je je webshop functionaliteiten kunt uitbreiden. Standaard bieden onze koppelingen al veel mogelijkheden. Maar we kunnen ons voorstellen dat je aanvullende wensen hebt.

Dit invulveld leeg laten voor onbeperkte downloads. Dit is de plaats waar de meerderheid van de product gegevens worden ingevoerd. ● Een variabel product is een product waarvan er verschillende varianten zijn, die elk een verschillende SKU, prijs, voorraad optie and so forth. heeft. Bijvoorbeeld een t-shirt verkrijgbaar in verschillende kleuren en / of maten.

Website 50gb

Op het second dat je de plug-in hebt geïnstalleerd kan je gemakkelijk het verzendproces automatiseren! Dankzij de integratie kan jij je weer volledig focussen op de belangrijkste zaken binnen jouw onderneming. Yoast is de bekendste plugin voor WordPress als het om search engine WordPress website optimization gaat.

Dan moet je even naar onder scrollen, daar zie je heel klein staan “Deze stap overslaan”. Klik daarop om Jetpack niet te installeren en naar de laatste stap te gaan. Op dat second wordt het echt in je boekhouding verwerkt. Heb je veel concept facturen die je definitief moet maken en ben je er zeker van dat ze kloppen? Lees hier hoe je meerdere facturen in één keer definitief maakt. Controleer of de concept factuur appropriate is en check ook even goed of je de factuur kunt matchen met de bestelling uit je webshop. BTW producten Bij het aanmaken van nieuwe producten in Exact Online hanteert de koppeling het BTW share in de verkoopregel.

Het is een van de snelste hostingpakketten in Nederland. En je webshop blijft snel als je veel bezoekers tegelijkertijd op je web site hebt. Ze zijn allebei goed, dus het maakt niet heel veel uit welke je kiest. De twee pakketten zijn voor kleine tot middelgrote webshops van een paar honderd producten. Ook in vergelijking met het laten bouwen van een webshop valt dit wel mee. Het voordeel is dat jouw producten niet alleen op jouw webshop zichtbaar zijn, maar ook op andere platforms. Wel betaal je doorgaans een commissie of payment WordPress hosting, maar een verkoop is een verkoop.

Handige plugins die dit automatisch voor jou doen. Dat scheelt veel tijd en voorkomt dat je per ongeluk verouderde informatie gebruikt. WooCommerce is een uitgebreid en prettig platform. Het werkt intuïtief, zowel om een webshop te runnen of om als consument aankopen te doen. WooCommerce is niet een e-commerce platform, maar een plugin voor WordPress.

Ben je nog niet bekend met WordPress en twijfel je of WooCommerce wel wat voor jou is? Wij hebben ook andere ecommerce-software vergeleken. Waar je wel rekening mee moet houden, is dat niet elke betaalprovider appropriate is met deze premium extensie.

Het is altijd ons doel geweest om mensen achter de website zoveel mogelijk te ontlasten en faciliteren. We willen jou voorzien van de meest hoogwaardige technologie en deze toegankelijk voor je maken…

Bij bestellingen in WooCommerce wordt voor nieuwe klanten automatisch een debiteur in AFAS aangemaakt met controle of de debiteur al bestaat. WooCommerce staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid die zeker voor WordPress gebruikers bekend voor zal komen. De backend van WooCommerce is geïntegreerd in de backend van WordPress waardoor je jouw web site en webshop niet hoeft te beheren in twee verschillende systemen. Daarnaast zijn er talloze templates te downloaden met alle standaard elementen die je nodig hebt voor jouw webshop. Voor een webshop op maat heb je wel technische kennis nodig.

Al Jouw Vragen Snel Beantwoord!

Dit doen we door een WordPress thema te installeren die bij ons previous. Een thema bepaalt niet alleen de look & really feel van de web site, maar kan ook een hoop functionaliteit toevoegen.

De koppeling wordt ondersteund vanaf WordPress-versie four.7.5 en wordpress website-versie 3.0.eight. Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen of maatwerkmodules toevoegen. Deze module wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.

  • Je herkent een website of webshop met SSL-certificaat door het slotje in de adresbalk en het feit dat de URL met ‘https’ in plaats van ‘http’ begint.
  • Dus loop je vast bij de installatie geef dan aan waar je vastloopt.
  • Wanneer je dit allemaal zelf moet gaan uitzoeken en vervolgens moet gaan bouwen zal je erg lang bezig zijn.
  • Het toevoegen van content, zowel producten als pagina’s en blogs is erg gebruiksvriendelijk.

In het overzicht bij “Als bijlage toevoegen aan”, kun je opgeven bij welke e-mails de statische bestanden toegevoegd moeten worden. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de further templatevelden.

Als je voor deze keus staat, willen we je meegeven dat naar onze verwachting de meeste webshops over twee jaar in WooCommerce gebouwd zullen worden. Dit is voor veel webshophouders dus het second om te investeren in een nieuw systeem. Vanuit WooCommerce maak je makkelijk koppelingen met andere systemen. Via een zogenaamde API kun je producten, klanten, voorraden, enzovoort ontsluiten. De bekende systemen die met webshops werken, kunnen al aan Woocommerce gekoppeld worden. Denk bijvoorbeeld aan administratiepakketten zoals Exact, om betaalproviders zoals Buckaroo en om verzendmodules zoals Paazl. Automatisch uw webshop-bestellingen die binnenkomen inlezen in SnelStart met S-Connect Orders.

Afhankelijk van het gekozen WooCommerce hosting kind, kun je tot een most van drie webshops aanmaken binnen hetzelfde hosting account. Daarnaast kun je een onbeperkte hoeveelheid staging omgevingen/installaties aanmaken van je webshop en deze binnen hetzelfde internet hosting account onderbrengen.

Wil je meer weten over voorraadbeheer voor je WordPress webshop? Lees het weblog waarin we je alles uitleggen over voorraadbeheer, leveranciers en logistiek. We hebben ook een weblog over de voorbereidingen van je webshop als je hier nog meer in wilt duiken.