Niet gecategoriseerd

Woocommerce Product Filters

Op deze manier voorkom je 404 pagina’s, die ervoor kunnen zorgen dat klanten je webshop verlaten. Met deze extensie kun je tevens tijdelijke pagina’s doorverwijzen WordPress naar een andere pagina. Zo komen klanten nooit uit bij een pagina die niet meer bestaat. Wordfence Security: beveilig je webshop tegen hackers

Is Woocommerce Geschikt Voor Mijn Project?

Zeker met de huidige GDPR regeling is deze plugin onmisbaar. WP Rocket: versnel je webshop voor meer verkopen Websitebezoekers wachten tegenwoordig niet meer tot je productpagina’s geladen zijn. Als het ook maar langer dan een paar seconden duurt, zijn je bezoekers al bij de concurrent beland. Wanneer je meerdere plugins voor je webshop gebruikt, is WP Rocket onmisbaar.

  • Mijn website verbeterenMijn website verzekerenWordPress eBookWordPress Support
  • WordPress staat bekend als een erg gebruiksvriendelijk CMS en met deze gedachte hebben ze WooCommerce ontwikkeld.
  • heeft een plugin gemaakt die je ook goed kunt gebruiken voor WooCommerce web sites.
  • Men is tevreden over de gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden van WooCommerce, door de vele plugins die je gemakkelijk kunt installeren.
  • Wat is het verschil tussen een WordPress bericht en pagina?

Wordfence Security behoort ook tot één van de beste gratis wordpress webshop plugins en dat is niet voor niets. Een ingewikkeld wachtwoord is tegenwoordig helaas niet meer voldoende om hackers te weren. Dankzij deze plugin wordt voortdurend een beveiligingsscan gerund en krijg je een alert als er zich een risico voordoet. Bovendien biedt de extensie een firewall om aanvallen te voorkomen.

De volgende WooCommerce plugins zorgen ervoor dat klanten blijven terugkomen. Beeketing: advertising WordPress hosting voor meer conversie

Je betaalt hiervoor wel $39 per maand, maar het is één van de snelste cach plugins. Zonder deze plugin, kun je veel omzet mislopen! Het is vaak makkelijker om geld te verdienen aan bestaande klanten, dan met het vinden van nieuwe klanten.