Niet gecategoriseerd

Woocommerce Webshop Gekoppeld Aan Je Imuis On-line Boekhoudpakket

Support en onderhoud van de 350+ WordPress web sites van onze klanten is een van onze belangrijkste dagtaken. We zijn tijdens kantooruren zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Vanaf augustus is Stuurlui de online partner van Brokking Vloerkledenspecialist.nl en we hebben hier direct al plezier van mogen hebben. Goede, snelle service en duidelijk echte WordPress experts. Als je bij ons een WooCommerce webshop laat bouwen, zorgen wij dat deze voldoet aan de laatste webrichtlijnen.

Want we worden online nogal op onze wenken bediend. Een webshop die niet snel genoeg is verliest bezoekers, need die gaan zich irriteren. En bezoekers die weg gaan zonder een bestelling geplaatst te hebben is natuurlijk tremendous zonde. Verder kan je hier de individuele voorraad van producten instellen en wel of niet toestaan van nabestellingen. Wanneer voorraadbeheer op de hoofd settings pagina uitgeschakeld staat, zal alleen de ‘voorraad status’ optie zichtbaar zijn. Leuk dat je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van website bouwen.

Met zo’n pagebuilder kan je bijvoorbeeld de indeling van de homepage of van een landingspagina bepalen. In de afbeelding hieronder heb ik twee keer op ‘Add Element’ geklikt en een ‘Boxed content’-blok toegevoegd. Daarna heb ik met die twee streepjes helemaal rechts allebei de bokken een half breedte gegeven, zodat ze naast elkaar komen te staan. Wat je ook bij de afbeelding kan zien is een hoop vage Engelstalige code. Het duurde een paar seconden voordat ik realiseerde wat het was. Het blijkt de code te zijn van de ‘Pagebuilder’ die bij dit thema zit.

  • Update daarom nu je browser bij je internetinstellingen.
  • De demo content kun je dan later uit de Admin wissen.
  • Voor de hostingpartij is dit goed, want hierdoor kunnen zij makkelijk veel geld binnenhalen.

Het updaten moet je regelmatig doen om je webshop in goede conditie te houden, dus let hier goed op. Bij deze instelling kan je aangeven hoe je producten in de winkel getoond moeten worden. Bijvoorbeeld het aantal naast elkaar en of categorieën ook zichtbaar moeten zijn. Download limiet – een limiet voor het aantal keren dat de klant het bestand kan downloaden.

Wanneer je kiest voor de WooCommerce hosting ontvang je een hele hoop functionaliteiten. Daarom is het verstandig om voor en na de realisatie te starten met on-line advertising. Door bijvoorbeeld aan de slag te gaan met SEA, is het mogelijk om vanaf dag één verkopen te realiseren om zo je webshop rendabel te maken. Bovendien is het altijd een goed idee om tijdens de begin van de realisatie een zoekwoorden onderzoek te laten uitvoeren. De bevindingen nemen we mee in de design en ontwikkelfase, zodat je WooCommerce webshop ook organisch goed vindbaar is als we stay gaan. Hierin schuilt ook wel meteen een nadeel; WordPress is in eerste instantie gebouwd om websites op te bouwen geen webshops.

Meerdere Webshops Koppelen [newline]woocommerce Integratie

Vooral door B2B winkels wordt deze plugin vaak gebruikt. Je staat misschien niet eens stil bij alle functionaliteiten die een webshop compleet maakt, maar binnen WooCommerce is er van alles mogelijk. Denk aan het toevoegen van tags, categorieën en attributen . Aan valuta, BTW en locaties die verschillende kunnen zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of WooCommerce biedt je deze mogelijkheden.

Dat maakt niet alleen betalen met iDEAL mogelijk, maar ook veel andere betaalmethodes. We ondersteunen onder andere de volgende betaalproviders. Voor sommige website maken betalingsproviders bieden we zelf ondersteuning voor automatische terugkerende betalingen. Hierdoor kan het gehele bestelproces geautomatiseerd worden.

Klik na het invullen van een productpagina rechts op ‘Publiceren’. Klik daarna bij de optie ‘WooCommerce’ op ‘Nu installeren’. SiteGround is een van de populairste en finest beoordeelde internationale hostingproviders. Omdat een goed pakket meer betrouwbaarheid met zich meebrengt.

Sommige Producten Of Klanten Zijn Niet Geïmporteerd

Wanneer je een Woocommerce/Wordpress webshop hebt, dan is het mogelijk om je producten automatisch in te laden in je Facebook shop. Hierdoor hoef je niet al je producten handmatig toe te voegen, zodat je ze kunt taggen op Instagram. Wel zo handig, want zo kun je gebruik maken van Instagram purchasing in een paar kleine handelingen. In dit blogbericht, laat ik je stap voor stap zien hoe je dit kunt instellen. Er is een groot aantal e-commercesystemen, maar de twee bekendste zijn toch wel WooCommerce en Magento. Het platform Magento zat geruime tijd veilig op de troon in webshopland.

Deze zijn bereikbaar through de tabbladen, die je aan de bovenkant van het scherm kan vinden. Dit venster staat op de welkomstpagina, mogelijk is deze dichtgeklapt, klik dan op het kleine driehoekje recht bovenin. Je zal waarschijnlijk nu een rondleiding krijgen door de verschillende onderdelen van je winkel. [newline]Kijk goed welke je nodig denkt te hebben, maar zet zo veel mogelijk schuifjes uit. Als een product in meerdere categorieën voorkomt wordt de hoeveelheid opgehaalde data groter. Marketeers en ondernemers kiezen WooCommerce om de redactionele gebruiksvriendelijkheid en de oneindige set aan tools voor marketing.

Dit zijn bijvoorbeeld de tags die je klanten in je onlinewinkel kunnen zien. [newline]Je kunt dit voorkomen door ze te verwijderen zodra je je geïmporteerde records hebt gecontroleerd op fouten. Je zal met je webshop vaak producten hebben die nagenoeg hetzelfde zijn, maar internet een andere kleur of maat hebben. Denk bijvoorbeeld aan webshop voor kleding, waarbij je misschien t-shirts in het rood en blauw verkoopt. Het is dan voor je conversiepercentage goed om vanuit de productpagina al de hyperlink te leggen met andere variaties van het product. Met de plugin WooCommerce linked variations van IconipWP.com kan je dit prima inrichten.

Kies Het Juiste Thema

In de praktijk blijkt WooCommerce echter een zware wissel op je website te trekken. WooCommerce is open-source en gratis te downloaden. WooCommerce biedt betaalde themes en extensions aan. Ook derde partijen bieden gratis en betaalde themes en extensions aan. Als je magazijn of winkel tevens een bezoekadres is kun je er voor kiezen om afhalen op locatie te activeren. We gaan nu een menu aanmaken met de gewenste structuur en pagina’s.

Daarna koppel je eenvoudig een domeinnaam aan jouw pakket. Bij Hostnet zorgen we voor de oplevering van WordPress. Zodat je daarna gelijk WordPress hosting kunt installeren. Wij helpen je jouw WooCommerce-webshop veiliger te maken.

Iedere dag zijn er wel app updates beschikbaar in de appstore. Inmiddels heeft WooCommerce haar webshop systeem aangepast. Bij het plaatsen van de order door een klant op je webshop is de voorraad er nu direct van af. Daar kun je per variabel product aparte stock informatie opgeven. Als dit lukt heb ik namelijk in één overzicht alle bestellingen met de bijbehorende product-ID’s erbij. Nadat je de voorraad bij de variaties hebt opgegeven is het wel belangrijk dat je de variaties gaat bijwerken.