Niet gecategoriseerd

Woocommerce Webshop Maken In WordPress

Wanneer het gaat om een variabel product dan is er een andere cruciale stap in tab “Variaties” waar je bv een kleur met een maat combineert. Verstuur je producten per pallet of doos dan kan je met verzendklasse aangeven dat dit dan in een speciale prijsklasse terecht komt. Bij de meeste producten kun je deze tab meestal gewoon overslaan.

Deze app is free of charge te downloaden in de App Store. Met de ‘YITH WooCommerce share for discounts’ plugin geef je de klant een reden om een pagina of product te delen. Je kunt de klant een couponcode geven in ruil voor een like, share, tweet, and so forth. Hierdoor zullen klanten jouw webwinkel gaan delen, waardoor je weer meer bezoekers krijgt en uiteindelijk meer sales. Met de ‘WooCommerce Product Filter’ plugin kun je onbeperkt filters aanmaken in alle verschillende stylen die je je maar kunt bedenken. Ze geven zelfs analytics over het gebruik van je filters.

“. In de tab “Eigenschappen” geef je aan welke eigenschappen voor dit product gelden.

Stap 6: Facebook Toegang Geven Tot Je Woocommerce Webshop

Al mijn producten staan wel gewoon in mijn catalogus en Facebook winkel maar krijg de catalogus niet gekoppeld met Instagram. Webgebaseerd open supply e-commerceplatform dat helpt bij het creëren van een on-line winkel met thema’s, betaling, verzendopties en meer. Shopify heeft een functionaliteit waarmee je zelf titels en beschrijvingen aan je foto’s, pagina’s en producten kunt toevoegen. Zoals je wellicht weet is WooCommerce web als WordPress free of charge te downloaden by way of WordPress.org.

Na ‘activeren’ onder het kopje plugings, wordt deze zichtbaar. Het kan dus handiger zijn om de methode hieronder te volgen. Checkout Field Editor wordt vooral gebruikt door bedrijven die meer functionaliteit willen toevoegen. Of door bedrijven die iets meer informatie nodig hebben.

In dit artikel laten we je kennismaken met de basisfuncties en gaan we in op de voor- en nadelen van WooCommerce. Daarom hebben wij al onze kennis en ervaringen ingezet om een eigen WooCommerce-thema te ontwikkelen. Daarin hebben onze vormgevers, UX-specialisten en ontwikkelaars het beste van ons werk samengebracht tot één kneitergoed, eenvoudig te implementeren thema.

Hierin kan je starten met het toevoegen van producten, het personaliseren van je webwinkel en de verzendmethodes, BTW en betaalmethodes instellen. Meer featuresTracking Verras klanten tijdens het wachten met unieke monitor & hint opties. Tracking Verras klanten tijdens het wachten met unieke monitor & hint opties.

Als je op de onderstaande PostNL kostentabel voor België kijkt, zie je dat er boven de 2 kg een ander tarief wordt gerekend als bij een pakket onder de 2 kg. Verzendklassen hebben betrekking op de kosten van de verzending. Je kunt verschillende verzendklassen aanmaken als je voor bepaalde producten andere verzendkosten wilt hanteren. Een verzendklasse is trouwens altijd gekoppeld aan de verzendmethode Vast tarief.

Voorafgaand aan dit proces maken we altijd een backup. Als updates voor eventuele problemen zorgen, dan zijn we dus in staat dit snel te herstellen. De instellingen voor automatische updates kun je zelf beheren vanuit ons dashboard. Persoonlijk denk ik daarom dat de mensen die op zoek zijn naar gratis WooCommerce webhosting uberhaupt niet moeten beginnen aan het opzetten van een eigen webshop. Met een free of charge hostingpakket zul je namelijk nooit resultaten gaan behalen. Daarnaast heb je waarschijnlijk ook geen eigen domeinnaam, need ook deze moet gratis zijn. Je kunt Gratis WooCommerce webhosting daarom goed vergelijken met het water geven van een dode plant.

Campagnes voor een verlaten winkelwagen, het opvolgen van een recente bestelling of het heractiveren van klanten zijn slimme manieren om je verkopen te verhogen . Voor allen geldt dat er functies nodig zijn om dit soort e-mailberichten op het juiste moment wordpress webshop automatisch te versturen. Hieronder een selectie van WooCommerce plugins die je hierbij kunnen helpen.

  • Opties voor grotere ondernemingen zoals splitsen van omzetten, uitbetalen op verschillende rekeningen en het gebruik van meerdere handelsnamen.
  • Geavanceerd;Aankoopnotitie; komt te staan in de bevestigingsmail na aankoop van dit product.
  • In het nieuwe scherm klik je vervolgens op get began en volg de stappen.
  • Wanneer je een e-commerce platform kiest, kun je natuurlijk talloze factoren met elkaar vergelijken.

De meer geavanceerde instellingen kan je hier aanpassen. Denk aan koppelingen met systemen van derden met de Rest API of Web hooks. Ook kan je hier de URL-en eventueel wijzigen of vertalen. In dit onderdeel van de instellingen kan je de teksten van alle e-mails instellen. WordPress hosting Ook kan je bepaalde (mogelijk overbodige e-mails) aan- of uitzetten. Bepaalt of gebruikers moeten worden geregistreerd voordat ze naar de kassa kunnen. Indien uitgeschakeld, wordt gebruikers gevraagd om een ​​e-mailadres en wachtwoord in te geven tijdens het afrekenen.