Niet gecategoriseerd

WordPress Web Site Maken In 5 Stappen

Naast thema’s maakt WordPress gebruik van plugins, die functionaliteiten aan je web site toevoegen. WordPres sneller maken begint daarom ook vaak bij Plugins. Zo kun je bijvoorbeeld een plugin gebruiken om je search engine optimization te optimaliseren.

Nu bereiken ze nog meer klanten en werken ze waar ze willen. Krachtige API voor uitgebreide en razendsnelle automatisering. Onze API wordt gebruikt door duizenden hostingbedrijven. Door een fout in een WordPress plug-in lijken ruim een half miljoen websites nu in gevaar te zijn. Hackers zouden de web sites kunnen overnemen, maar er lijkt gelukkig ook een oplossing voor het probleem te zijn. Nog zeker een half miljoen WordPress-sites zijn kwetsbaar door een kritieke kwetsbaarheid in een populaire plug-in. Via het beveiligingslek, aanwezig in de plug-in Essential Addons for Elementor, kan een aanvaller kwetsbare web sites op afstand overnemen.

  • Wanneer je een kleur aanpast, kun je dit direct aan de rechterzijde bekijken via de stay preview.
  • Deze updates zorgen er voor dat alles veilig blijft, of bieden nieuwe functionaliteiten en verbeteringen.
  • Jouw web site zou geoptimaliseerd moeten worden om je bezoekers 24/7 van dienst te kunnen zijn, ongeacht hun verbindingssnelheid.
  • Vaak denkt men het probleem op te lossen met snellere hosting.

WordPress is al van oudsher het populairste contentmanagementsysteem ter wereld. Het werd oorspronkelijk voor blogs ontwikkeld; daar is in de loop van de tijd niet veel in veranderd. En omdat WordPress al zo lang bestaat, is elke zichzelf respecterende webontwikkelaar wel bekend met het gebruik ervan. Nadat je deze stappen genomen hebt, is je web site hack vrij gemaakt en weer up and working. Toch betekent dit niet dat dit niet opnieuw kan gebeuren. WordPress beveiliging zou 1 van de hoogste punten op de prioriteiten lijst van je bedrijf moeten staan.

Hoe Maak Je Een Pagina Aan?

In dit artikel vind je een stappenplan hoe je aan de slag kunt gaan met het bouwen van jouw web site. Sinds een tijdje is de Algemene verordening gegevensbescherming van kracht, waarmee in de hele Europese Unie dezelfde privacywetgeving geldt. Het houdt in dat gegevens die by way of je website worden verwerkt en opgeslagen, goed beveiligd én inzichtelijk moeten zijn. Wat betekent dit bij het laten maken van een WordPress website?

Kwaaijongens is een full service webbureau, gespecialiseerd in WordPress. Voor iedere onderneming die zijn/haar on-line presentatie professioneel wil aanpakken. Met een CMS beheer je dus de inhoud van je WordPress web site WordPress hosting.

Zoals de naam al aangeeft, is deze plugin vrij simpel. Je kunt makkelijk een onderhoudspagina aanmaken zonder al te veel additional opties. Als je website nog niet volledig klaar is, kun je er beter voor kiezen om de web site even offline te houden.

Met behulp van alle beschikbare plugins voeg je bovendien alle gewenste functionaliteiten toe. Een themawebsite is hierdoor relatief snel te bouwen. Wanneer wij de updates voor jouw web site verzorgen maken we sowieso vooraf altijd een volledige backup. Van zowel de website wordpress website bestanden als de database. Het kan echter voorkomen dat er, na een update van een plugin of thema, een battle ontstaat. Mocht dit het geval zijn gaan we altijd direct op onderzoek uit.

Je komt nu op een pagina uit waar je alle contactformulieren ziet staan die jouw website heeft. Het kan heel goed zijn dat jouw contactformulier al direct goed geplaatst staat tijdens het importeren van de templates in jouw website. Nee, zo makkelijk kan het je dus gemaakt worden tijdens het maken van een website in WordPress. Wil je een further widget toevoegen, klik dan op Widget toevoegen. Je zal dan aan de rechterkant de mogelijkheid krijgen om uit alle widgets te kiezen. Zodra je een widget aanklikt zal de widget toegevoegd worden.

Met de ‘Customizer’ kan je meestal maar een handvol dingen aanpassen. Het voordeel is dat je direct het resultaat van de aanpassingen ziet. De footer bestaat vaak uit een combinatie van linkjes en informatie. Je kan bij het menu-item een nieuw menu maken speciaal voor de footer door dezelfde stappen te nemen de we eerder hebben genomen. Stel, je wilt een plugin voor social media buttons installeren.

Dit kun je doen door op de balk van de pagina te gaan staan en te klikken op het merchandise “Prullenbak” dat dan verschijnt. Voor de meeste zal dit daarom Nederland of België zijn. Hierdoor wordt de website of webshop beter toegankelijk voor de bezoekers die jij op jouw web site wilt hebben. Zodra jij eenmaal een hostingpakket en domeinnaam hebt aangeschaft is de volgende stap het installeren van WordPress. Heb je gekozen voor een van de hosting providers die ik in de vorige stap aanraadde?

Zodra je webhostingpakket actief is, klik je naast ‘Jouw web site’ op het tandwiel en daarna op ‘WordPress installeren’. Voor de meeste domeinextensies is zowel WordPress Hosting als Webhosting nu zichtbaar.

Log in bij xel, klik op jouw domeinnaam en daarna in het linkermenu op Domein. Bij alle partijen heb je in no-time WordPress op jouw hostingpakket gezet. Het downloaden van WordPress is niet nodig, dit kan allemaal by way of jouw hostingprovider. Lees dan hier hoe je met een plugin alle gekochte thema’s in WordPress kan updaten. Via de web site van Google Analytics kan je gratis een account aanmaken en jouw web site toevoegen. Voordat Google Analytics de gegevens van jouw web site kan verzamelen, moet je een code op jouw website in de header plaatsen.

Bedrijven die veel eisen stellen aan hun site, en dus aan hun internet hosting, kunnen daarnaast kiezen voor een service stage agreement. Er wordt dan een bepaalde uptime gegarandeerd, soms is ook een X-aantal uren hosting-gerelateerde help onderdeel van deze afspraak. Ze willen een web site die klopt op alle fronten. En bij een ontwikkelaar met wie de communicatie soepel verloopt en wie ze een langdurige verstandhouding kunnen opbouwen. Voor hobbyisten en freelance WordPress webdesigners geldt dat ze vooral visueel ingesteld – en bedreven – zijn en minder kennis hebben van programmeren. Op technisch vlak laten dit soort websites woocommerce daarom soms te wensen over.