Niet gecategoriseerd

WordPress Webshop Met Woocommerce

Je leert hoe je werkt met WooCommerce, de webshop plugin van WordPress. Je krijgt praktische kennis over het ontwerpen van een WordPress webshop (denk hierbij aan de opmaak van de pagina’s, typografie, kleurgebruik etc.). In three,5 uur valt er natuurlijk een hoop te leren. Het kan zijn dat niet alle informatie relevant is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als jij al webhosting hebt aangeschaft, of als jij al eerder gewerkt hebt met WooCommerce. Om niet in herhaling te treden, zie je hieronder alvast uit welke onderdelen de tutorial bestaat.

Meer dan 9 jaar ervaring en het feit dat we elke dag onze dienstverlening willen verbeteren. Een rapportcijfer waar we bijzonder trots op zijn. Door de applicatie uit te breiden kun je in plaats van fysieke producten ook aan de slag met abonnementen, reservering of lidmaatschappen. Denk eens aan bijvoorbeeld een maandelijkse korting op digitale downloads. Het is aan jou hoe je je webshop wilt inrichten. Omdat WordPress in de foundation WordPress hosting een pakket is om blogs in te maken, heb je een plug-in nodig die het mogelijk maakt om een webshop in WordPress te maken. De bekendste en wereldwijd meest gebruikte plug-in is die van Woocommerce.

Google Chrome Gaat Stoppen Met Third

Je krijgt een automatische uitleg van WordPress hoe je het beste producten toevoegt. De titel en beschrijving zijn uiteraard het belangrijkste. Kies een goede en duidelijke titel zodat bezoekers, maar ook Google weten wat jij aanbiedt. Nadat je de Woocommerce plugin hebt geactiveerd kom je automatisch in de schermen van het instellen woocommerce van Woocommerce. Mocht je om één of andere reden niet bij de instellingen zoals op de foto zijn, dan kan je in het linkermenu van WordPress op Woocommerce klikken. Je moet natuurlijk ook weten hoe je een pagina aanmaakt. In WordPress kan je in het linkermenu zoals te zien op de foto van de handleiding klikken op “Nieuwe pagina”.

Zo hier kan je onder instellingen van Woocommerce altijd je betaalinstellingen weer veranderen. Net zoals de categorieën kan je ook tags toevoegen. Zij lijken op elkaar, maar je zou kunnen zeggen dat deze internet wordpress webshop iets minder belangrijk zijn voor de navigatie. Ik ga in deze tutorial niet heel diep in op tags. Aan de rechterkant zie je wat instellingen waaronder ook “uitgelichte afbeelding”.

Als je de knowledge op de juiste manier gebruikt, kan Google Analytics je helpen je webshop en je strategie te perfectioneren en meer omzet te maken. Wat moet je echter doen als je met WordPress simpel en snel producten of diensten wilt gaan verkopen? WordPress biedt in haar standaardvorm geen mogelijkheden voor de verkoop van fysieke of digitale producten. Je zou dus als snel denken dat je een simpele webshop plugin nodig hebt waarmee je producten kunt gaan verkopen. MarcelMedia heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van WordPress webshops. Deze plug-in is noodzakelijk om betalingen en bestellingen juist te laten verlopen. De plug-in biedt in de gratis variant aardig wat functies, maar voor een professionele WordPress webshop zijn er cruciale uitbreidingen nodig.

Stijlvolle WordPress Webshop Voorbeelden WordPress Webshop Themes

Met de Product Add-Ons kun je additional opties toevoegen aan je product. Aan de voorkant van je webshop wordt de vertaling dan direct doorgevoerd. Je kunt dit ook doen zonder plugin, omdat we soms snel een aanpassing willen doorvoeren hebben wij ervoor gekozen om gebruik te maken van de Loco Translate plugin.

Dat is de tijd die het volgens de mensen achter WordPress kost om een web site online te zetten. Het maken van een WordPress webshop is dan ook steeds populairder. De mogelijkheden met WooCommerce zijn eindeloos. Er zijn voor WooCommerce verschillende plugins die je kunnen helpen met het verwerken van de belasting. [newline]Hierin stel je per land in wat het BTW-tarief in en vervolgens wordt dit automatisch toegepast op de hele winkelwagen en de verzendkosten indien gewenst. De meeste webshops zijn er op ingericht om producten te versturen. Er zijn ontzettend veel developments en ontwikkelingen gaande binnen de online advertising wereld.

Met de laatste technieken zoals HTML5, CSS3, PHP 5.1+ tot en met 7.4 en jQuery. ZOOM is in 2013 opgericht door Nicole van Zonsbeek en richt zich met name op de gezondheidszorg, overheid en onderwijs. Ik draag bij aan de ontwikkeling van organisatie, staff en individu door maatwerk in opleiding en begeleiding. Ik zie mezelf als een HRD-specialist op het gebied van opleiden, begeleiden en veranderen. We leveren de website op en vanaf dit moment beginnen met verzamelen van information.

Plugins Geinstalleerd

Daarnaast krijg jij in de admin omgeving van je webshop, de mogelijk om de voorwaarden van de giftcard in te stellen. De klant kan zelf het gewenste bedrag en de ontvanger selecteren. Daarnaast kan hij/zij een persoonlijk bericht toevoegen voor de ontvanger. Snelheid is een belangrijke issue voor elke webshop. Uit onderzoek is gebleken dat webshops die langer dan 3 seconden nodig hebben om te laden, een bouncerate van 90% kunnen ervaren.

Natuurlijk kun je zelf aan de slag met het maken van een WooCommerce webshop en dat is natuurlijk altijd het goedkoopst. In die situatie kom je vaan met een paar honderd euro al een heel eind. Wij van Your Concept leveren veelal maatwerk webshops en zijn de kosten afhankelijk van je persoonlijke wensen. Grofweg meer dan de helft van de online webshops draait op WooCommerce als plug-in van WordPress.

Verder kun je ervoor kiezen dat klanten kunnen registreren. WordPress werd in het start vooral gebruikt voor het bouwen van blogs. Tegenwoordig kun je WordPress niet alleen gebruiken voor weblog web sites, maar voor allerlei soorten web sites, zelfs voor het bouwen van een webshop.

  • We kunnen op foundation van jouw specifieke situatie echter wel bepalen welke optimalisaties nodig zijn om je WooCommerce webshop goede prestaties te laten leveren.
  • In WooCommerce kun je standaard geen groothandelsprijzen toevoegen aan producten.
  • Uiteindelijk voor WordPress en WP ecommerce gekozen.

Zou je een heel obscuur stuk winkelsoftware kiezen loop je de kans dat de ontwikkelingen daarvan achterblijven bij een populaire e-commerce plugin voor wordpress. Deze groep mensen investeert serieus in een goede webshop, dat kan op foundation van open source webshopsoftware zijn met een theme in hun eigen huisstijl. Afhankelijk van het soort product kan hier ook een maatwerkshop een oplossing zijn. Na vele maanden denken en informatie zoeken over het beginnen van een webwinkel krijg ik steeds meer het idee dat ik de knoop ga doorhakken. Desalniettemin kwam ik er al snel achter dat het starten van een webwinkel een heus wild westen is, mits je er natuurlijk verstand van zaken hebt. Zodoende wil ik hier dan ook mijn vraag voorleggen.

Op elke bestelling willen we kunnen zien wat we hebben verdiend. De plugin is eigenlijk alleen een simpel inkoopwaarde veld die we bij elk product kunnen invoeren. Alle afspraken waren vooraf helder en de communicatie met Job was steeds vlot, vakkundig en erg prettig…. Ik heb de samenwerking met JVH webbouw als heel positief ervaren. Heldere afspraken, vriendelijk contact, grote technische kennis en zeer snelle reacties op vragen en…