Niet gecategoriseerd

WordPress Webshop

Zouden we dat willen dienen we dat by way of “Extra CSS” te bewerkstelligen. Met dit veld kunnen we de bezoeker laten kiezen tussen twee waardes als een soort van aan/uit schakelaar. De keuzes (in dit voorbeeld “Ja” en “Nee”) als ook het label zijn in te stellen.

*Je gegevens worden niet met derden gedeeld. Bij vrijwel ieder veld zijn één of meerdere meldingen in te stellen. De foutmelding website bouwen is er daar één van. Er verschijnt een foutmelding als het veld “verplicht” is en niet ingevuld of geselecteerd is.

Via de stylen is het mogelijk om de schakelaar een eigen kleur te geven en de getoonde lettergrootte in te stellen. De gekozen waardes worden echter niet opgeslagen. Het veld kan bijvoorbeeld gebruikt worden om secties wel of niet te tonen. Het laagste woocommerce en het hoogste getal is instelbaar, zo ook het aantal decimalen en stappen waarmee het getal verhoogd of verlaagd zal worden. Via de stylen is het mogelijk om de knop en de lijn een eigen kleur te geven en de getoonde lettergrootte in te stellen.

Perfecte Integratie Met Woocommerce

Klantenservice

Via “Eigen CSS” is het mogelijk om bijvoorbeeld een “€” teken voor het getal te laten tonen. Met dit veld kan eenvoudig een beoordelingsveld worden aangemaakt welke getoond wordt als een set van Radioknoppen: De nummering is instelbaar van zero WordPress hosting – 20. Het is verder een vrij eenvoudig veld.

  • Hulp bij het bouwen van je eigen WordPress webshop
  • En je kan met dit pakket de servicedesk WordPress en WooCommerce gerelateerde vragen stellen.
  • Bekijk het WordPress website hostingpakket

Er kan ook een foutmelding getoond worden als de ingevulde waarde niet appropriate is. Bij de “Globale Instellingen” vindt je een aantal standaard meldingen welke daar ook aangepast kunnen worden. De velden op het formulier zijn eenvoudig in kolommen weer te geven. Via de CSS-Layout-Klassen optie kies je dan de kolom-breedte: Ook te opties van de Meerkeuze en de Radioknop zijn in kolommen in te delen.

Dit veld wordt gebruikt om dynamisch waarden op te halen uit andere formulieren: In dit voorbeeld hebben we een tweede formulier waarin we de product info, prijs en afbeelding hebben opgeslagen. Het selectieveld is van het sort dynamisch en haalt dan de bijkomende informatie op uit het product-formulier. Met dit veld is het mogelijk om in één keer een volledig aantal velden te tonen om adres-informatie in te laten vullen.

Meer Bezoekers Door Het Vertalen Van De Content Op Je Website

Via de instellingen is de landselectie eventueel uit te schakelen. Er is ook nog een mogelijkheid om een provincie-veld te laten tonen. De further regel voor de straatnaam is niet uit te zetten.