Niet gecategoriseerd

WordPress Website Laten Bouwen?

Maak daarom twee pagina’s aan. Eentje met de naam ‘Home’ of ‘Front web page’ en eentje met de naam ‘Blog’. Je hoeft de pagina’s niet te vullen, alleen te publiceren. Ga vervolgens naar ‘Instellingen’ en klik op het menu-merchandise WordPress ‘Lezen’. Selecteer vervolgens bij ‘Jouw homepage toont’ de optie ‘een statische pagina’.

Meer Handleidingen WordPress Website Verhuizen Naar Andere Webhosting

Je zou by way of de teksteditor de homepage kunnen vullen. Het wordt iets lastiger als je een homepage wil maken die je op veel web sites WordPress hosting ziet, met bijvoorbeeld een grote header of andere designelementen. Veel thema’s bieden opties aan om het design van de homepage aan te passen.

Je kan een aparte homepage maken en een aparte blogpagina. Als we dit willen doen, doen moeten we eerst aangeven welke pagina de homepage wordt en op welke pagina de blogartikelen getoond moeten worden.

Selecteer daarna bij de optie ‘Homepage’ de pagina die je ‘Home’ hebt genoemd en ‘Blog’ bij ‘berichtpagina’. Wanneer je van thema wisselt moet je meestal de locatie van het menu weer bepalen. Je kan dat goedzetten bij de menu-objects ‘Menu’s’ of ‘Customizer’

  • WordPress VIP geeft je alles dat je nodig hebt om krachtige toepassingen op schaal te bouwen en uit te voeren.
  • Neem contact met ons op voor meer informatie.

Sommige thema’s hebben templates, anderen een page-builder . Homepage maken in het thema Goedemorgen Gelukkig heeft de bouwer van het thema een filmpje gemaakt die stap voor stap uitlegt hoe je een homepage maakt.

Het maken van een homepage in WordPress We hebben nu een aparte homepage. Dat is op dit moment een normale pagina.

WordPress Com Website Verwijderen

Het thema heet ‘Goedemorgen’. Wanneer je WordPress installeert dan bestaat de homepage uit het blog WordPress website .