Niet gecategoriseerd

WordPress Website Maken In 9 Stappen

Misschien zijn er nog meer oplossingen, maar dit is wat mij zo snel te binnen schiet. Ik heb een web site met 60.000 bezoekers per maand, heb betere internet hosting nodig dan nu. Ook met helpdesk met kennis van zaken. Bij huidige hostingbedrijf 2 jaar terug veel terugval in rating/bezoekers gehad na overstap op ssl bijvoorbeeld (fout voorgelicht over redirects!).

Krijg je goede assist heb je dat in ieder geval al getest. Momenteel heb ik mijn web site bij Reviced welke per 1 juni samengaan met VIP Internet. De prijzen stijgen flink en ik denk er sterk over om mijn WP site WordPress website bij Siteground onder te brengen. Het betreft een website van mij therapiepraktijk welke belangrijk is voor clienten kontakt. Daarnaast heb ik een copy van deze als testsite.

Starten Met Deze three WordPress Plugins

Overigens ook paar maanden terug een terugval in bezoekers na omzetting html/css naar WordPress . Ben ook wat huiverig voor overstap naar een nieuw hostingbedrijf, bang dat er weer iets mis gaat en dit effect heeft op rating. En hoe weet ik dat Siteground of andere hoster écht beter/betrouwbaarder is en vooral onze site sneller maakt? Met 60.000 bezoekers per maand heb je goede internet hosting nodig.

Ik maak nu zelf de backups en kan ook zelf restoren. Kan ik dat ook met Siteground? Ik heb onlangs weer de bij Recived het jaar abon.betaald incl. Als ik over ga moet ik dan kiezen voor nieuw domein, need WordPress hosting ik wil dan ook met alles weg van Recived.

Ik zit wel met een paar vragen en mogelijk weet jij antwoord hierop: welke van de three keuze previous het beste om mij therapie website snel weergeven.

Ikzelf bewaar ook m’n eigen backups op een andere plaats. Dat kan bijvoorbeeld met de WordPress plugin Updraftplus. Je kunt ook je domeinnaam verhuizen naar Siteground. Daarvoor heb je een assist token nodig.

  • Klik op de aangemaakte velden om de namen te vertalen naar het Nederlands bij Label.
  • Je kunt een vinkje zetten bij Vereist om dit te bewerkstelligen.
  • Je krijgt nu alle standaard velden te zien die je kunt gebruiken.
  • Je komt nu bij de velden van het formulier terecht.
  • Beweeg je muis over het formulier en klik op Bewerken.
  • Je hebt hier tevens de mogelijkheid om per veld aan te geven of het om een verplicht veld gaat die altijd ingevuld moet worden door de bezoeker.

Dat moet je opvragen bij je huidige provider. Bij de duurdere pakketten zit een gratis site transfer. Bij het goedkoopste pakket is het een “paid improve”.

De Voordelen Van Een Website Maken Met WordPress

Wordt mijn bestaande domeinnaam dan verhuist of hoe gaat dat dan? De domeinnaam moet ik wel behouden. Bij keuze 2 dan wordt de verhuizing door Siteground uitgevoerd, gaat dit wel goed en regelen zij ook de SSL certificaat instelling. Alvast bedankt voor jou reactie. Alle pakketten komen met automatische dagelijkse backups die 30 dagen bewaard worden.

Dat zou je kunnen testen door een kopie van de web site op een tijdelijk ander domein of een subdomein te zetten. Siteground support website maken is erg goed, dus die kunnen je daar denk ik prima mee helpen. Je kunt ook je vraag en zorgen daar neer leggen en ze om advies vragen.

Bij Siteground zou je het GoGeek pakket nodig hebben of je zou Cloud Hosting kunnen overwegen. Gezien je eerdere ervaringen kan ik me voorstellen dat je huiverig bent om over te stappen. Het grote voordeel nu is wel dat je de web site zoals ie is gaat overzetten. Dus de pagina’s blijven hetzelfde. Dan is alleen de vraag of de snelheid voldoende is.