Niet gecategoriseerd

WordPress Website Of Webshop Bouwen? Nordique In Groningen Helpt

Wat Is Nieuw In WordPress 5 5

Als je handig bent met een computer en wat ervaring hebt met WordPress, dan! Heel kort samengevat werkt een eenvoudige webshop bouwen als volgt. De nummers verwijzen naar de punten die we doorlopen hebben. WordPress downloaden en installeren

Koppel Online Betalingen Aan Een WordPress Webshop

Een WooCommerce webshop plugin installeren Mollie of een vergelijkbare plugin installeren om een webshop met iDeal te krijgen Ongewenste pagina’s deleten, en eventueel nieuwe aanmaken Een menu aanmaken met de gewenste pagina’s en menustructuur Opbouw van je productpagina’s bekijken

Klanten Om Trots Op Te Zijn

Opzoek naar hulp bij het uitzoeken van een thema of alvast wat voorbeelden bekijken? Deze WordPress tutorial heeft je net woocommerce in sneltreinvaart door het proces van een webshop maken heen geholpen. Veel stapjes, maar in principe niet veel werk.

Je kan een thema downloaden en installeren. Ga hiervoor naar Weergave > Thema’s >Nieuwe toevoegen in het Dashboard. Vaak is het zo dat een commercieel thema meer opties biedt en een professionelere look biedt dan gratis thema’s.

Een flink aantal van deze thema’s is exclusief ontwikkeld voor webshops. En sommige thema’s zijn ontwikkeld voor specifieke soorten bedrijven. Zo zijn website bouwen er thema’s voor voedingswinkels, voor modezaken, en voor drogisten. Een dergelijk thema kiezen kan je webwinkel snel veel handiger en mooier maken.

Instellingen van je WooCommerce webshop configureren Productcategorieën aanmaken, en je producten toevoegen Widgets van WooCommerce op geschikte plaatsen inbouwen

Zo houd je overzicht in je WordPress hosting, en stel je de klant in staat om snel de producten te vinden waar hij/zij interesse in heeft. Je kan voor elk product natuurlijk een hele nieuwe pagina maken. Stap 9 WordPress Widgets uitkiezen voor je WordPress webshop WooCommerce installeert ook een set handige widgets die je op verschillende plekken in je webwinkel WordPress bouwen kan. Bijvoorbeeld in een sidebar of in de footer, of op een willekeurige pagina met ruimte voor widgets.

Onder andere zijn er widgets om geavanceerd door je producten te zoeken, om recensies toe te voegen enzovoort. Sommige van deze opties zijn erg bruikbaar, andere zijn minder nuttig.

Dat gaat waarschijnlijk wel even duren! Maak nieuwe producten aan zoals beschreven onder punt 6. Je kan het beste eerst Categorieën aanmaken voor de producten (onder Producten > Categoriëen) waar je ze dan makkelijk in kan zetten.

Kies ze vanuit de gedachte, welke je graag zou zien als je zelf klant was van je eigen webwinkel. Stap 10 Een thema uitkiezen Tenslotte is een groot voordeel van WordPress dat er veel verschillende thema’s voor bestaan. Elk thema biedt een scala aan functies en opmaak voor je WordPress webshop.